Vizsla Túrák







Powered by NetOffice

2008. március 30. vasárnap


"Hát ez a mai Vizsla Túra valami csúcs volt! :-) Nagyon élveztem és nagyon tetszett! Galócám kiszaglászta és kellõképpen kifárasztotta magát - velem együtt. Már régen túráztunk ilyen jót! Nagyon-nagyon köszönjük és várjuk a mielõbbi hasonló kirándulást!"

K. E. és Galóca



"Szeretnék köszönetet mondani a vasárnapi Vizsla Túráért. A szervezés jó volt, az idő meg még jobb. Örömmel láttam mint "új" kutyás, hogy vannak még rendes emberek a Földön. Boldogsággal töltött el a sok önfeledten játszó, örömükben hangosan csaholó vizsla. A helyszín nagyon szép, jó választás volt. Mi ugyan nem mentük végig a távot, de ezuúon gratulálok azoknak, akik teljesítették a 14 km-t. Nagyon örülök, hogy része lehetek ennek a kiváló csapatnak. Remélem, el tudunk menni a következő túrára is. Ezúton osztom azt a véleményt, hogy a vizsla nem kutya, hanem VIZSLA! Ha nem lennének, nehéz lenne Őket kitalálni. NEM IS LEHETNE! További sok sikert és kitartást kívánok a szervezéshez és lebonyolításhoz!"

H. O. és Lotti


"Ez úton is köszi nektek, hogy megszerveztétek a Vizsla Túrát. Mi még csak ezen az utolsón voltunk, de jól éreztük magunkat, bár a táv egy picit hosszú volt két gyerekkel! :-) Viszont a táj és persze a sok kutya kárpótolt minket mindenért! Szóval, várjuk lelkesen a következőt!"

B. A. és Dió


"Mi is örülünk nagyon-nagyon, hogy ott lehettünk a Vizsla Túrán (végre összejött), meg a kedves ajándékokat, figyelmességet. Egyébként is ritkaság, hogy ennyi normális kutyagazda jön össze egy helyen! És a táj is nagyon szép volt!
Nekem azért is fontos volt, hogy elmenjünk egy ilyen jó helyre, és kirándulhassunk egy jót, mert Fülesnél 7-én diagnosztizáltak áttétes daganatokat - bár ez egyelőre csak a röntgenen látszik, a kedélyén vagy az étvágyán egyáltalán nem -, és nem operálható. Így elhatároztam, hogy ameddig csak lehet, viszem jó kutyatársaságba, és maximálisan jó kutyaéletet biztosítok neki, ameddig csak lehet. (Alternatív módszerekkel próbálkozunk, csökkentett deutériumtartalmú vízzel meg cseppekkel - olyan módszerekkel, amik nem okoznak neki fájdalmat, stb.) Ezek elméletileg biztatóak, a gyakorlatban meg majd kiderül... de remélem, hogy nem a dokinak lesz igaza, hanem nekünk, és megyünk még tavasszal is kirándulni!
Ha lesz még valami megmozdulás októberben, feltétlenül elmegyünk! És még egyszer köszi."

F. Á. és Füles


"Mi is örültünk, hogy egy ilyen szép helyen és ennyi szép kutyával (és gazdáikkal) túrázhattunk egy jót. Az ajándékcsomag pedig hatalmas meglepetés volt, köszönjük szépen!
Mivel egriek vagyunk, elég sokat túrázunk a Bükkben, és ha minden jól megy, november végére bronzjelvényes túravezető is leszek. Szóval szeretném felajánlani, hogyha esetleg a közeljövőben kedvetek lenne a Bükkbe is szervezni egy Vizsla Túrát, nagyon szívesen segítenék a túra útvonalának megtervezésében.
További sok sikert nektek!"

K. I. és Frakk


"Köszönjük szépen ezt az alapos átmozgató Vizsla Túrát! Nem gondoltuk, hogy végig fogunk menni a kijelölt útvonalon, de Fanni - a mezõny legifjabb német vizsla versenyzõje - nem hagyott kétséget afelõl, hogy õ már nagy kutya és fél távval nem éri be. Így kiskutyánk után kullogva megmásztuk a hegyet, összeszedtünk némi kék-zöld foltot, de a kutyák boldogságáért - na meg a csendes hazaútért ;) - mindent megtettünk. Fanni nevében köszönjük a praktikus ajándékokat!"

Fanni+Moris és kísérõjük Klári+Zsolt


"Szokás szerint nagyon-nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük szépen a szervezést és a jó hangulatot!"

A. L. és Sába


"Köszönjük szépen az 5. Vizsla Túrát, megint nagyon jó kis nap volt. Maja negyon élvezte és mi is, bár volt egy kis izomlázunk. Mondanom sem kell, hogy a következõre is megyünk, remélhetõleg segíteni is tudok majd."

D. A. és Maja


"Most, hogy végignéztem a Vizsla Túrás képeinket, gondoltam megkérdezlek, milyen érzés ez neked/nektek, hogy ennyi embert meg tudtok minden egyes alkalommal mozgatni? Végülis már az első kirándulásra eljött majd' 80 kutya a gazdáikkal, anélkül, hogy ismertünk volna bárkit is.. Ez szerintem fantasztikus! Nem győzöm mondani, mennyire hálás vagyok nektek azért, hogy kigondoltátok ezt! Köszönöm!!!"

K. A.