Vizsla TúrákPowered by NetOffice

2008. május 25. vasárnap
vélemények.jpg

Köszönjük ezt a napot, jól éreztük magunkat! Mindenkinek ölelés!

Vince & Csabi


Talán ez volt ebben az évben a legjobb Vizslatúra! Jó fejek voltak az ebek is és a gazdik is (az utolsó csapattal mentünk), nagyon jókat beszélgettünk túra közben. Fickó és Roxi még ma reggel sem tért magához!

Tóthné Mócsány Edina, és Roxy meg Fickó vizslaTegnap hősiesen végigmentünk a túrán. Esküszöm Frédi érezte, hogy vizslatúra lesz, nagyon izgatott lett, ahogy Nagykovácsiba értünk. Egy kis eltévelyedés miatt telefonos segítséget kaptam Mónitól és már semmi sem tarthatott vissza minket. A kilátóhoz vezető utat igencsak komótosan tettük meg Frédivel, de csak egyszer álltunk meg inni, pihegni. Utána már nem fordultunk vissza, lefelé nagyon kellett kapaszkodnom, a kisöreg úgy húzott, azt hittem bukfenc lesz a vége a meredek lejtőn.  A kis Matyi gazdijával megállapítottuk, hogy tévedtünk, mikor azt hittük, a kilátóhoz érve túl vagyunk a túra nehezén. :-) A kocsihoz visszaérve azért nagyon megörült Fredo, hogy közel háromórányi séta után befeküdhet a kis vackába. Gyerekek! Ez a kutya fiatalodik! Arra számítottam, hogy a szokásos zsibbadtság lesz úrrá rajta és most lesz csak igazán lelkiismeret furdalásom, hogy túlfárasztom az öreget. Ehelyett este megint szinte veszekednem kellett vele, hogy a telken hagyja abba a le-föl kocogást. A vacsora pillanatok alatt elfogyott és az esti séta után azért nagyon békésen (mosolygósan) aludt. Megint egy jó napot tudhatunk magunk mögött.
Köszönjük!

Frédi és T. Mari


Nagyon jó volt a vizslatúra, köszönjük, hogy ott lehettünk, a szervezés profi volt, a turnusunk pontosan indult, a túravezetők végig elöl mentek, lelkiismeretesen végezték a munkájukat, a táj gyönyörű volt, a kutyák jól érezték magukat! Az ajándékoknak is nagyon örültünk! Találtunk egy kékeslila vékony anyagú pamut pulóvert, nálunk átveheti a tulajdonosa: Üdvözlettel:

Ági és Alfi


Köszönjük a mai napot. Most is remekül éreztük magunkat.

Emese és Luca kutya


Ismét egy jó hangulatú túrán vehettünk részt, köszönet érte a szervezőknek!

Laci és Betyár