Vizsla TúrákPowered by NetOffice

2008. június 24. kedd

Most értünk haza! Fantasztikusan éreztük magunkat a 13. VizslaTúrán!!! Gyönyörű volt a táj! Jól kifáradtunk Mi is és Huba is! Ahogy beszálltunk a kocsiba rögtön elaludt Lucával együtt... Perectöl bocsánat... Huba egy életre beleszeretett! Zaklatta is szegényt amikor csak lehetett! Egyszóval szenzációs volt!!!:-D

Szűcs Niki és Huba vizslaA nagy meleg ellenére nagyon jó volt a mai kékestetői túra. Kicsi, de jókedvű csapat verődött össze.  Köszönjük a kellemes kirándulást, és a jó hangulatot is!

Laci és BetyárIgazi Családias hangulatban töltöttük el a 13. Vizsla Túra vasárnapját! Csodálatos volt a táj, a kis csapatoknak köszönhetően nagyobb lehetőségünk volt ismerkedni, mind a kutyusoknak, mind a gazdiknak! Gyönyörű volt a táj, voltam már máskor is a Kékesen, de most, hogy veletek voltunk, valahogy minden szebbnek tűnt!!! Köszönjük a szervezést, a figyelmet!  Huba még ma is aludt szinte egész nap, és én is érzek izomlázat :-D ... Egyszóval újra sikerült elérnetek a célotokat!!! KÖSZÖNJÜK!!!!

Doni, Niki, Huba kuty