Vizsla Túrák







Powered by NetOffice

2009. január 19. hétfő

vélemények.jpg
Sziasztok!
Örömmel láttam, hogy a hideg idõ nem szegte kedvét  se a vizsláknak, se a gazdiknak és igen szép számmal jöttünk össze a mai túrára. Azt tudtam, hogy Frédinek csak séta lesz, de azért nem gondoltam, hogy az öreg ennyire rövidre veszi. Nem fáradtság volt az ok,  hanem amint jeges terepre értünk, nagyon nem tetszett a tappancsainak és egy idõ után egy lépést nem volt hajlandó tovább menni, ezért a fiatalok tovább mentek, én meg visszafordultam az öreggel. Nem volt egyszerû rábírni, hogy megmozduljon, mint a makacs öszvér, lecövekelt. Biztosan jó páran kegyetlen (meg még egyéb jelzõkkel illetett) gazdának tartottak, amiért ilyen öreg kutyát túrára viszek.
PIC_0234_.jpgNémi huzakodás, noszogatás, kérlelés és biztatás hatására sikerült Frédit jobb belátásra bírnom és végre elindultunk visszafelé, amint túljutottunk a jeges részen, már nem is volt semmi ellenkezés benne. Többen mondták, hogy ruhát kellene ráadnom.  Lehet, de ez a mai problémát nem oldotta volna meg, ide cipõ kellett volna! A kocsiban betakargattam a mára már eléggé elrongyolódott kedvenc gyapjútakarójával. A kombi csomagtartójából élénken fogadta a túráról lassan visszaérkezõ kutyák érdeklõdését és fõleg a gazdik becézõ simogatását. Ilyenformán Frédi ma nem fáradt el, Bleki és Golyó annál inkább. Lényeg, hogy mai is mindannyian nagyon jól éreztük magunkat.
Küldök egy délután készült képet, szerintetek nagyon meggyötört Fredó? :-D
Köszönjük a mai napot is!

T. Mari, Szilvi, Gábor és Frédi, Golyó, Bleki



Hú, tényleg nagy élmény volt, először voltunk Vizslatúrán! Gyűszűke és Jennyke nagyon élvezték, jól elfáradtak (végre!!! :) Én dobtam egy jégtócsán egy főúri hátast, kicsit bedagadt az egyik ujjam, mikor szépen tompítottam. De nagyon jó volt!!!

Ambrózy Mária ( Linó )


Mindig nagyon várjuk a vizslatúrát és nagyon jó volt látni ennyi gyönyörű vizsikét. Igaz, legközelebb egy hátizsáknyi jutifalattal megyek, mert haspókokból sem volt hiány! Aki látta Attila párom esését, annak is emlékezetes marad a túra, két vizsla elgáncsolta, négy pedig már röptében ugrott puszit adni neki. Gyönyörű volt! Roxikánk még betegen is úgy élvezte a sétát, mintha semmi baja nem lenne. Este a szokásos összeesés és hortyogás jelezte, hogy elfáradtak.

Edina és Attila, Fickó és Roxi vizsi


Sziasztok! Szeretném megköszönni Nektek a tegnapi sétát, szuper jó volt. Lola minden percét élvezte, bár majdnem elhagytuk egymást a nagy forgatagban, de valahogy nem izgultam. Biztonságban éreztem magam ennyi vizslás között, gondoltam ott lóg a nyakába a számom, biztos felhív valaki,ha végképp nem találom ezt a kis bohócot. De meglett! Végig ugrálta, játszotta, bohóckodta az egész napot, még ma reggel is fáradt volt. Megyünk a következőre is az egész biztos. Köszi, még egyszer, sziasztok:

Salzer Anita&Lola


Kedves VizslaTúrások! Nagyon szépen köszönjük a Kamara-erdei túrát,  nagyon jól éreztük magunkat! Millió puszi és üdvözlet:

Tóth Márti  és Füles


Sziasztok! Nagyon köszönjük a szervezést és az utóbbi napokban jókat vigyorgok a képeken :-) Benő úgy néz ki, hogy nagyon örült a maga kis öreges módján és jól elfáradt. Remélem a következőre is el tudunk menni, mert az ő korában már minden túra ajándék. És a pulóvere is sikert aratott :-D Üdv,

Csilla és Benő, "A nap másik hőse", aki mellesleg a fotomodell


Sziasztok! köszönjük, hogy részt vehettünk a 18. túrán is. Meglepődve tapasztaltuk, hogy hideg idő ellenére milyen sokan voltak. Sajnos csak egy rövid sétát tudtunk tenni, mert ebédre voltunk hivatalosak. Ezalatt a rövid idő alatt is jól éreztük magunkat, és a következő túrán is biztosan ott leszünk. További  sok sikert és egészséget kívánunk:

Nick család és Jack kutya