Vizsla Túrák







Powered by NetOffice

2009. február 23. hétfő

vélemények.jpg


Szevasztok vizslatúrások!

Mesésen jó időnk volt a mai túrán, az időjárás is velünk ünnepelte Frédi 10. vizslatúráját! J Frédi és Bleki már napok óta érezte a jelmezek próbájának hangulatából, hogy valami különleges dolog fog következni. A reptérre kiérve, kocsiból kiszabadulva Bleki kölyökkutya módján rohangált, mint aki nem akarja elhinni, hogy ilyen klassz élményben lehet része. A regisztráláskor bemutattuk nehezen elviselt ruháinkat, megcsodáltuk, megmosolyogtuk a sok ötletes jelmezt, majd irány az első csoporttal az erdő. Fredó hamar rám ijesztett, mert elég nehézkesen baktatott. Miután fokozatosan megszabadítottam a ruháitól, egyre felszabadultabban jött, persze a maga tempójában. Egy hihetetlenül kedves vizsla- és természetimádó fiatal házaspár csatlakozott hozzánk, Barka vizsla gazdái, akiknek ezúton is köszönöm kedvességüket, segítségeiket. Itt köszönöm meg az elszédelgett Blekit befogó gazdik önzetlen segítségét is. Elsőkből utolsókként értünk vissza a kocsihoz, nem sokkal a cél előtt Frédi megadta magát, már nagyon elfáradt, illetve a hó már nagyon kellemetlen volt a talpának. Barka gazdija ölben vitte egy jó darabon, majd az utolsó métereket Frédi ismét saját lábon tette meg. Lehet, hogy elfogult vagyok, de kutyáimmal együtt mi ismét nagyon jól éreztük magunkat. Köszönöm mindenkinek, aki Frédit megsimogatta, megcsodálta, szeretgette és üzenem mindenkinek, aki sajnálkozik Frédin, hogy talán nem kellene már részt vennie ezeken a túrákon, hogy köszöni Fredo, jól van, fáradtan ugyan (mint a túra mindegyik résztvevője), de nagyon kellemes élményeket szerzett. Ismét. J
Rengeteget gondoltam Sárkányra! Nekem ez a túra az ő emléktúrája volt. Nagy köszönet szervezőknek!

T. Mari, Frédi és Bleki


 


Igazán jól sikerült nap volt a mai, a hangulat kiváló, az időjárás gyönyörű napos! A gazdik jobbnál jobb jelmezeket találtak ki a kutyusoknak. Mi sem bántuk meg, hogy felvettük a "teletabi" ruhánkat, bár az egyik szánkózó gyerek apukája által elhangzott mondat kicsit meghatott még minket is: "-Nézd, mekkora plüss állat!" Reméljük örömet tudtunk okozni jelmezeinkkel és jövőre még többen öltöznek be a gazdik közül is!

Tóth Attila, Edina, Roxi és Fickó (azaz a teletabik)
Noémi (Minnie egér), Adrienn (tündérke)


Kedves Mónika és a Csapat! Kellemesen elbágyadva hazaértünk, pihenünk. Köszönjük a szép napot!

Berci ...és gazdái, Marosi György és Széll Katalin


Sziasztok! Megint egy klassz élménnyel lettünk gazdagabbak vasárnap. Nagyon jól éreztük magunkat, szuper jó idő volt, csak a napszemüveg hiányzott, de ki gondolta volna,hogy ilyen szikrázó napsütés lesz. Lola természetesen végig loholta az egészet, és miután már 3. alkalommal túrázunk veletek, látható volt, hogy nem idegenként közeledik már a többi kutyához. Máshol biztos megmosolyognának, de Ti biztos értitek, láttam a kutyámon, hogy a haverok közt van nem idegenek közt. A következőt se hagyjuk ki az tuti. Üdv Blekinek, már biztos megnyugodott, nagyon szépen viselkedett, míg megtaláltuk a gazdit. Sziasztok, találkozunk 1 hónap múlva.

Anita-Lola


Sziasztok! Köszönjük a szervezők fáradozásait. Ismét nagyon jól sikerült a Túra, vagyis a Farsang. Jól éreztük magunkat és a kutyik meg pláne. Jó tavaszvárást mindnyájatoknak. Üdvözlettel:

Bitay Csabáék, Csini "szülei" (Farsangon:? Piroska volt)