Vizsla Túrák







Powered by NetOffice

2014. július 27. vasárnap

 76. Vizsla Túra köszönőlevele

Köszönjük annak a 25 vizslának és szám szerint 34 családtagjának,
akik eljöttek
mocsai_andras.JPG
Fotó: Mócsai András
 a 9. Vizsla Weekendre Pilismarótra.
Reméljük nem bánták meg és nagyon jól érezték magukat, mely ezúttal nem csak a túráról, hanem inkább a fürdőzésről és kikapcsolódásról szólt. Egyben gratulálunk mindazoknak, akik teljesítették a szombati 19 km túra távot, Törökmezőre és vissza. A megfáradt és elázott kirándulókat óriási meglepetés várta.
 
Köszönjük a 92 négylábú és 160 kétlábúnak, akik eljöttek és részt vettek a vasárnapi  Pilismarót túrára.
A csapat két táv között választhatott. A merészek 11 km-t, míg akik inkább fürdőzéssel kapcsolódtak ki, ők 5 km-t tettek meg.
 
Köszönjük szépen Lippkai Lorettának, aki nem kevesebb,mint 150 palacsintát sütött, Kajdácsi Ritának, aki 100 fánkot készített, összességében több órán keresztül készültek.
Köszönet Somodi Melindának és Göblyös Andinak akik szempillantás alatt ízesítették a meglepetés palacsintát és a fánkot. :)
 
Köszönjük továbbá a 3 x 3 ajándék támogatást a Platinum Naturalnak valamint a Vizslafotozas.hu-nak a megörökített élményekért.
Köszönjük a részvételt a Futrinka Egyesületnek és a Vizslabolt.hu-nak a részvételért valamint a hatalmas segítséget Kajdácsi Vikinek, aki 3 napon keresztül hibátlanul végezte a rá szabott feladatokat.
 
Nem utolsósorban köszönjük a megjelenő stáb munkáját a pilismaróti hétvégén.
 
Találkozunk legközelebb a nyári szünet előtti utolsó Vizsla Túrán, 2014. augusztus 10-n Fehérkőlápán (Lillafüred mellett), melynek felhívásával hamarosan jelenkezünk.

 

Visszajelzések azoktól, akik ott voltak:
(Új hozzászólást, a "Belépés/Regisztráció"-n keresztül bejelentkezve lehet tenni.)