Vizsla Túrák







Powered by NetOffice

2014. augusztus 11. hétfő

Köszönjük annak a 20 négylábúnak és 27 kétlábú résztvevőnek, akik eljöttek
a 10. Vizsla Weekendre, Fehérkőlápára!
garadna.jpg

Pénteken a sátorépítés és a szállás elfoglalása után egy kellemes közös vacsorán vehettünk részt. Szombaton Fehérkőlápáról gyalogosan Lillafüredre indultunk, majd külön vagonnal utaztunk Garadnára.

Kisebb emelkedőt leküzdve néztük meg a mésztufa vízesést.
Garadnáról gyalog tettük meg az utat Lillafüredre, ahol utunk során a pisztrángos mellett haladtunk el, majd az Újmassai őskohónál pihentünk meg. (Itt készült a csoportkép)

feherkolapa2.jpg

Lillafüreden a palotaszállót, a függőkertet és a vízesést csodálhattuk meg. Pihenésképpen a pavilon soron fagylaltoztunk illetve lángost fogyasztottunk. Végül egy erős emelkedő után jutottunk vissza a szállásunkra, Fehérkőlápára.

Köszönjük továbbá annak a 26 vizslának és 40 családtagjának, akik résztvettek a sorrendben a 77. Vizsla Túrán. Verőfényes időben, ám árnyékos erdőben indultunk túránkra. 15 perc után azonban olyan eső zúdult ránk, hogy vissza kellett fordulnunk. Elázva ültünk be a turista házba, majd a nagy zuhi után néhányan megnéztük a Fehérkő kilátót.

Találkozunk legközelebb a nyári szünet utáni első programunkon 2014. szeptember 14-én Újhartyánban, a III. Vizsla Túra Fesztiválon. A 78. Vizsla Túra felhívásával hamarosan jelentkezünk.


 

Visszajelzések azoktól, akik ott voltak:
(Új hozzászólást, a "Belépés/Regisztráció"-n keresztül bejelentkezve lehet tenni.)