Vizsla Túrák







Powered by NetOffice

2015. április 13. hétfő

Köszönjük annak a 47 gazdinak és 4 lábú családtagjaiknak, akik reszt vettek sorrendben a 12. Vizsla Weekenden, Városlődön.

Reméljük mindenki jól érezte magát ezen a öt napos hétvégén, hiszen az időre nem lehetett panaszunk, mert arcunkon látható a tavaszi napsütés nyomai.
 
A szerdán érkező vendégeket a stáb 6 tagja szakacsok.jpg(Bereczky Mónika, Iványi Hajnalka, Horváth György, Redenczki Attla, Szűcs Attila és Kollár Mihály) bográcsban készült gulyással, majd este egy táncos mulatsággal várták.
 
Csütörtökön a Sobri Jóska Kalandparkból mindenki feledhetetlen élményekkel tért vissza a szállásukra.
 
Pénteken a kirándulásunk során Földvári Nagy Viola és Molnár Zoltán szervezésében a Bakonyi Állat- és Természetvédő Egyesület nagyon finom meglepetés ebéddel (paprikáskrumplival) lepte meg csapatunkat. Cserébe adománnyal hálálták meg a vendéglátást. Az adományt összeszámolva nem kevesebb mint 33.000 Ft. gyűlt össze, amit egy kis vizsla szállítóboxra költenek, aki Franciaországba költözik új gazdájához.
Igazán köszönjük Nektek! 
 
Szombaton sokan választották az Úrkút (22 km) túrát, Szűcs Attila vezetésével, azonban volt aki szívesebben vett részt a fennsíkra szervezett pikniken, ahol a kolbász és szalonna sütés mellett Kajdácsi Józsi bográcsban készített finomságot.
 
A vasárnapi 86. Vizsla Túrán 72 vizsla és 136 gazdi regisztrált.
3 irányból közelítettük meg a fennsíkot, majd indultunk a 12 km-es túrának.
 
Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Földvári Nagy Violának és Molnár Zoltánnak, akik aktívan vettek reszt a szervezésben. 
fnv.jpg
Nekik köszönhetjük, hogy
- minden reggel friss pékárút szállítottak a szállásunkhoz (Köszönet a Somlószőlős pékség dolgozóinak)
- a pénteki gyönyörű  Padrag - Sárcsi kút - Jókai bánya túra útvonalat
- a meglepetés ebédet, amit a Bakonyi Állat- és Természetvédő Egyesület készített
 
Köszönet Horváth Gyurinak, a karaoke partiért és a hangulatért
 
Köszönet a Sobri Jóska Kaland és Élményparknak, amiért vizsláinkkal sétalhattuk be a park minden szegletét.
sjk.jpg
 
Nem utolsó sorban köszönetünket fejezzük ki az Iglauer Parknak, amiért 4 éjszakán át szállhattunk meg azon a gyönyörű és nyugodt helyen. Ha jól éreztétek magatokat és időtök engedi, nyomjatok egy like-ot :)
https://www.facebook.com/iglauer.park 
Köszönjük! :)
varoslod108.jpg
 
Találkozunk legközelebb 2015. április 26-án Szokolya - Királyréten