Vizsla Túrák







Powered by NetOffice

2013. július 22. hétfő
 

A pilismaróti Vizsla Weekend és a 63. Vizsla Túra köszönőlevele

Ezúton köszönjük annak a 40 kutyának és közel 70 vizsla túrásnak,  akik részt vettek a pilismaróti Vizsla Weekenden.

63part2.jpg


A homokos, pálmafás strand és a vizslások számára lekerített, saját területrész mindannyiunk álmát felülmúlta! E különleges helyen olyan hétvégi élményekben lehetett részünk, amit bizonyára csak elképzelni tudtunk eddig.


Köszönjük Mayer Balázsnak és családjának a csodálatos szervezést, Ruzsa Gabikának  a lelkiismeretes regisztrálást és kávéfőzést, a For Event Kft.-nek Glatz Gábornak, Soós Karcsinak a technikáért és a pálmákért és munkatársainak a 0-24 órás háttérmunkát, Ruzsa úrnak, Sanyinak (aszobi) és Petárdának a tábor építésért, Horváth Zoli és csapatának + a cukrász Lánynak,  Kongó gazdáinak (Áginak, Kati néninek és Istvánnak) a hihetetlen mennyiségű és finomságú palacsintát, Bandi bácsinak és a Party Menedék dolgozóinak, valamint Bereczky Móninak és Kollár Misinek a bevásárlást, Nagy Zsoltnak a finom és hatalmas mennyiségű gulyást, Szűcs Attilának az erőpróbáló szombati és vasárnapi túrát, valamint a Vizsla Túra összes többi stábtagjának a részvételt és a segítséget.

Köszönjük továbbá annak a 65 kutyának és 125 vizsla túrásnak, akik részt vettek
a 63. Vizsla Túrán, Pilismaróton.

63_vt.jpg



Gratuláció jár mindazoknak, akiket sem a hőmérséklet, sem a napsütés, sem a forró homok és beton nem riasztott el, hogy végigmenjenek a Szűcs Attila által megtervezett túraútvonalon.


Az őszi-téli Vizsla Túra programok részleteivel hamarosan jelentkezünk!
Addig is nagyon boldog nyarat kívánunk minden két- és négylábú csapattagunknak!
Találkozunk szeptemberben!

Visszajelzések azoktól, akik ott voltak:

 

(Új hozzászólást, a "Belépés/Regisztráció"-n keresztül bejelentkezve lehet tenni.)