Vizsla TúrákPowered by NetOffice

2009. március 31. kedd

 

DSC_8965_ stamp.jpg


Köszönjük annak a 117 boldog vizslának és bátor gazdájának , akik a zuhogó eső ellenére részt vettek az idei harmadik, sorrendben a
20. Vizsla Túrán 2009. március 29-én, vasárnap Dömörkapunál!

 


A 20. Vizsla Túrán összegyűlt pénzt (112.000 Ft) az alábbiakra használtuk fel: vizslaezres3.jpgKedves Vizsla Túrások,
Nehéz a megfelelő szavakat összeszednem ahhoz, hogy kifejezzem a 20. Jubileumi Vizsla Túrával kapcsolatos érzéseimet. Minket, szervezőket mindig az vezérelt, hogy élményekben gazdag programokat szervezzünk gyönyörű helyszíneken. Nekem mindig is nagy kedvencem volt a Pilisnek a Sikárosi völgy része, és azért esett erre a választás, hogy veletek is megosszuk ezt a pazar környezetet. A Vizsla Túra reggelén egy kicsit aggódva vártunk benneteket a borús idő miatt, de egyszer csak azt vettük észre, hogy egyre többen érkeztetek. Nagyon jó érzés volt látni, hogy még a rossz idő sem tart vissza benneteket attól, hogy velünk, illetve a többi túrással töltsetek sok-sok szép órát. Nagyon remélem, hogy a szemerkélő esőtől függetlenül mindenki élvezte a Pilis varázslatos tájait. Ígérem, hogy a jövőben is elviszünk benneteket hasonlóan lenyűgöző helyekre. Még egyszer köszönöm mindenkinek a részvételt, és találkozunk Frédi kutya számára szervezett kiránduláson.

Prédli Bea és Risza kutya


Frédi 15 copy 2.jpgTalálkozzunk 2009. április 26-án, vasárnap Gombán, a 21. közös kiránduláson, melyet a Vizsla Túra legidősebb kutyája, a
16 (!) éves Frédi tiszteletére rendezzük meg Gombán. Isten éltesse őt még sokáig és büszkék vagyunk rá, hogy csapatunk tagja egy ilyen különleges, szépkorú úriember!

„Jaj, lányok, fiúk!!!
Most látom, hogy 26-át Frédinek szentelitek!!! Igaz Móni már említette, de akkor is nagyon meg vagyok illetődve! Drukkoljunk ezerrel, hogy ott lehessen az öreg!! Nincs különösebb baj, de most már igazán ajándék minden nap. Reggelente örömmel kívánok neki (és Blekinek is) jó reggelt, szép napot. Fredókám olyan, mint az áprilisi időjárás, egyik sétánál szinte vonszolni kell, másiknál meg peckesen jár, szimatolgat, mint egy kamasz kutya, érzi a tavaszt a vén csont. :-) Persze a többségben a kettő közötti, lassú tempó a jellemző. Épp az előbb küldtem levelet nektek, abban írtam, hogy készülünk Gombára! Nagyon köszönjük, hogy ennyire becsben tartjátok az öreget, higgyétek el, érzi a sok szeretet, amit a túrák alkalmával kap, biztos vagyok benne, ez is hozzájárul ahhoz, hogy jó kedvvel éli az életét. Puszi nektek:

T. Mari, Frédi és csapata”