Vizsla TúrákPowered by NetOffice

2019. április 18. csütörtök
Kedves Vizslatúrások!
 
Egy váratlanul kialakult helyzet miatt nem tudunk holnap a Hajógyári szigetre menni.
A mai naptól gyermek rendezvénynek adnak helyet és nagy tömegre lehet számítani.
Kutyáink szabadságát szem előtt tartva helyszínt változtatunk.

Helyszínváltozás!!
Új találkozási pont:
Kamaraerdő, Szoborpark / Fitoland felöli vége (Rókales u.)
Az időpont változatlan!
2019. június 2. (vasárnap)
9:
30 és 12:30 között!


Különleges, ám annál szeretetteljesebb találkozásra hívunk minden 9 év feletti vizslát és gazdáját egy könnyű, laza sétára. Hiszen a Vizsla Túra alapítói és szervezői is hónapról hónapra kíméletlenül szembesülnek a ténnyel: bizony rohan az idő, s az elmúlt 12 év alatt a saját vizsláink is mind nyugdíjas korba értek!

Az őszülő pofik és lábak imádatának azonban képtelenség ellenállni, ahogyan homályosodó szemeikben közös, hosszú élettörténeteinket látjuk rendre visszatükröződni… Csodálatos lelkek ők, szívünk (szó szerinti) házikedvencei!

(Photo by This Wild Idea/Theron Humprey photographer and Maddie, the dog : https://www.facebook.com/pg/ThisWildIdea/)


Ezen a rendhagyó kiránduláson őket, négylábú Élet-társainkat szeretnénk köszönteni és együtt örülni a mögöttünk levő, közösen megélt éveknek. Ezzel szeretnénk jelképesen, s egyben nyilvánosan elismerni és megköszönni minden felelősségteljes gazdinak, aki 9 év feletti vizslának ad otthon a lelkében és a családjában mindazt a sok türelmet, figyelmet, törődést és gondoskodást (nem elfeledve a rémesen sok aggódást!), ami ezeket az éveket mindkettőjük számára fontossá, értékessé tette. Épp úgy, ahogy a Kisherceg mondja: „…az IDŐ, amit a rózsádra vesztegettél: az teszi olyan fontossá őt!”
Az Ezüst Vizsla Túra szívből jövő tisztelettel és szeretettel szándékozik odafigyelni idősödő négylábú gyermekeink és barátaink egyedi és megismételhetetlen létezésére. Hozzuk őket össze egy vidám, nagy csapatba és örökítsük meg minél több fotón őket – együtt!

Gyertek és sétáljunk egyet közösen szépkorú kedvenceinkkel, hisz' együtt 100 évig élünk!

ooo

További részletek:
* Találkozás, helyszíni regisztráció: 9.30-tól
* Túratáv: A túra pontos útvonala és a túracsoport ezúttal a résztvevő Őszpofik igényei szerint alakul majd aznap reggel
* FONTOS: Az Ezüst Vizsla Túrára természetesen nem csak vizslával, hanem vizslakeverékkel, más fajtájú vagy keverék kutyákkal (ún. tiszteletbeli vizslákkal) is lehet jönni, akik már elmúltak 9 évesek, illetve akárhány éves lakótársai, testvérei a családban lakó vizslának, vizslakeveréknek! Szóval ne hagyjátok otthon a másik kutyát, OK? :o)

A részvétel regisztrációhoz kötött, ezért az "Ott leszek", "Érdekel" vagy a "Csatlakozom" gomb megnyomása nem minősül jelentkezésnek. A részvétel önkéntes, de előzetes online regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a http://vizsla-vizslatura.hu/ oldalon a részvételi feltételek elolvasása után az ott megjelölt módon lehetséges.
Akinek nehézségei adódnának a belépéssel az oldalra vagy az online regisztrációval, kérjük, ne csüggedjen, hanem jöjjön és a helyszínen regisztrálja magát a stábtagoknál! Köszönjük!

Kontakt: Tollár Mónika (30/41 242 14 * tollar.)

(Photo by This Wild Idea/Theron Humprey photographer and Maddie, the dog : https://www.facebook.com/pg/ThisWildIdea/)