AktuálisPowered by NetOffice

Amikor több száz vizsla
2016. április 28. csütörtök

Olvassátok szeretettel Tollár Mónikával, a Vizsla Túra alapítójával készült interjút!

„Amikor több száz vizsla egyszerre rohan a vízbe, az olyan, mint egy vízre szállás”

Emma, a vizslakirálylány közel 10 évvel ezelőtt került gazdájához, aki úgy gondolta, egy vizsla nyilván vizslák társaságában érzi igazán jól magát. Sétapartnereket szervezett hát neki. Nemrég már a századik közös túrájukon vettek részt, a csapatnak pedig jelenleg közel 2500 kutya és háromszor ennyi ember a tagja.

vous.jpg

A cikk itt olvasható tovább »»»


 2012. március 8. csütörtök

Sziasztok Vizslatúrások!
 Örömmel tudatjuk, hogy 2012.02.24-én megszületett Kenyeres Dorka, a Vizsla túra legfiatalabb tagja!

DSCF6589pega.jpg

Peggy kutya, aki szó szerint egy szeleburdi lányvizsi, megszeppenve és nagyon óvatosan ismerkedett meg a család legkisebb tagjával és azonnal elfogadta, hogy nagy változás történt, hiszen bővült a család!


2012. március 5. hétfő
Sziasztok Vizslatúrások,
 
Engedjétek meg, hogy bemutassak Nektek kicsi országunkban egy igazán gyönyörű helyet.
 
6 gyönyörű napot töltöttünk el feleségemmel és Csipi valamint Marci kutyával a Veszprém megyei Ganna településen. Ez egy zsákfalu, 300 lakossal, Bakonypölöske és Döbrönte között, Pápától 15 km-re. (http://www.ganna.hu/), a Bodzás vendégházban.


P2280222.JPG

Simóné Komlósi Edit és párja Simó Tomi

bövebben: lásd képek

 

 

2011. szeptember 29. csütörtök

Csyli_1.jpg

Kedves Vizslacimborák!

Csyli vagyok, 1 éves vizslalány.
Elcsavarogtam otthonról, vagy kiraktak? Már nem is emlékszem. Ami biztos, hogy sokkosan az autók és buszok között rohangáltam, amikor kedves emberek rám találtak. A Noé Állatotthonban gondoskodtak rólam több, mint 2 hétig és Jaltának hívtak.Vizslamentő blog
2010. december 17. péntek


futrinka_blog_.jpgA Futrinka Egyesület Magyar Vizsla Fajtamentő Csoportjának blogja, benne jó és rossz hírekkel, kérésekkel, programajánlatokkal, bemutatkozással - Mindennel, ami vizsla.


Vizsla Napló >>
Pótgazdiság (Tóth Szilvi írásai)
2010. február 5. péntek


potgazdisag.jpg

"Időnként befogadunk kutyusokat az otthonunkba, hogy amíg nem találnak nekik végleges gazdát, ne legyenek menhelyen. Saját kutyánk, Bori ezt hol jobban, hol rosszabbul viseli :) ahogyan mi is :) Vannak könnyebb és nehezebb helyzetek, de összességében nagyon megható az egész folyamat."
http://potgazdisag.blog.hu/ >>


http://rozsdas.blog.hu/
Rozsdás blogja >>
"Mindig, mindenhová magunkkal visszük, programjainkat úgy alakítjuk, hogy velünk jöhessen - felborult, feje tetejére állt az életünk, de a boldogságunk határtalan, főleg, ha Marcipánt és Rozsdást együtt látjuk."
Vizslafül
2008. július 16. szerda


Vizslaful.blog.hu

vizslaful.blog.huEgy fül (jó esetben kettő) többnyire arra való, hogy meghallhassuk, amit meg akarunk. Ám, a Vizslafül ennél sokkal összetettebb szerkezet, s hogy mi mindenre képesek drága ebeink hallószervei, azt az általatok beküldött képekből majd szépen együtt kikövetkeztetjük. Egy valami előre garantálható a fotók nézegetése alatt: a semmiből ránk törő röhögőgörcs...

Látogassátok meg az új vizslás oldalt és küldjétek képeiteket (kis méretben,ha lehet!!!) névvel és leírással az email címre!
Éljenek a vizslák!
Vizsla Alvópóz
2008. április 7. hétfő

http://fekvovizsla.blog.hu/
Sokak kérése alapján elindult
a rekeszizmokat
alaposan megdolgoztató oldal, a
Vizsla Alvópóz Verseny
>>

Nevezni bármilyen, bármekkora és bárhogyan alvó vizslával lehet!
Rozsdás gazdája szeretettel várja a fotókat!


Emma vasárnapjaiEmma vasárnapjai blog >>
"Illatosúti Kornis Emma vagyok. Egy fajtatiszta magyar vizsla. 2006. július 31-én, egy napsütéses nyári napon az Illatos úti kutyatelepen adott le valaki kéthónaposan. Akkor még sem a férfi, aki megszabadult tőlem, sem én nem sejthettem, hogy kevesebb, mint egy éven belül egy sikertörténet részesei leszünk."  
Bodza vizsla élete képekben
2008. július 16. szerda