VizslaPartyPowered by NetOffice

2008. szeptember 22. hétfő

2008. szeptember 26-27-28.
Emma_mammut.jpgA májusi kutyás hétvége kiugró sikere alapján a Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ ismét megnyitja kapuit a négylábúak előtt!
Ezen a hétvégén sem kell otthon hagyni kedvenceinket! A kutyák bejöhetnek a bevásárlóközpont épületeibe a II. kerületi Önkormányzat kutyatartását szabályozó rendelet betartásával egyidejűleg.Május utolsó hétvégéjén több száz (naponta körülbelül 80-100) kutyás vásárló kereste fel az egyik budapesti bevásárlóközpontot, amely Magyarországon elsőként engedte be a kutyákat az épületbe.
A kutyabarát hétvége egyértelmű sikere alapján a Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ az M'art kulturális rendezvénysorozat keretében szeptember utolsó hétvégéjén ismét megnyitja kapuit a négylábúak előtt. A számos pozitív vásárlói visszajelzés ugyanis azt bizonyítja, hogy a kísérleti jelleggel megrendezett program a bevásárlóközpont "korszakalkotó" kezdeményezése lett, hiszen a Mammut volt az első, amely nyíltan és bátran "nyitott a kutyások felé". Hazánkban jelenleg nagyon kevés az olyan üzlet, étterem, vagy szálloda, ahová kutyával is be lehet menni, miközben Nyugat-Európában már megszokott, hogy négylábúak társaságában is el lehet indulni vásárolni, enni, kávézni, pihenni. Itthon egyenlőre ember és állat még nem fér meg sok helyen: általában a bolt előtt, vagy a parkoló autóban kell hagyni az ebeket a gazdáknak.

A II. Kutyabarát Hétvége 2008. szeptember 26-27-28-án kerül megrendezésre a Mammut I. és II. épületének különböző helyszínein. Ezen a három napon a Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központba a kutyák gazdáik társaságában jöhetnek be a bevásárlóközpont épületeibe a II. kerületi Önkormányzat kutyatartását szabályozó rendelet betartásával egyidejűleg. A három nap alatt számos program várja majd a két- és négylábúakat. A mozgólépcsőket a kutyák biztonsági okok miatt ez alkalomból sem használhatják; az Üzemeltetés pedig ismét extra biztonsági és takarító személyzettel készül majd erre a három napra. Az egyes üzleteknek természetesen ez alkalommal is joguk van saját hatáskörükön belül eldönteni, hogy beengedik-e a boltba a kutyákat, avagy sem. Akárcsak májusban, most szeptemberben is a Mammutban található mintegy 400 boltból mindössze néhány üzlet nem vesz részt majd az akcióban: a kutyával érkező vásárlók és a sajtó képviselőinek pontos tájékoztatása érdekében ezen boltoknak, éttermeknek a bejáratára áthúzott kutyát ábrázoló jelet ragasztanak erre a három napra.
Amennyiben a szeptemberi kutyás hétvége is sikerrel zárul, a Mammut a későbbiekben több ilyen hétvégét is tervez megvalósítani afféle hagyományteremtésként.

További információk >>
Kapcsolat:
Kontakt: