VizslaPartyPowered by NetOffice

2012. március 12. hétfő

Kedves Móni, kedves Vizslatúrások!

Szeretnék figyelmetekbe ajánlani két dolgot, ami tulajdonképpen összefügg. :)

Az első egy gasztroblog lenne ....

A második egy étterem....

 


 
Vizsla Túra Babatalálkozón
2010. szeptember 5-én, vasárnap a Hajógyári-szigeten!
A rendhagyó - s remélhetőleg hagyományteremtő - találkozón regisztrációs díj gyűjtése nem történt. A beígért emléklapot minden gyermek postán fogja megkapni a hónap végén! További fotók itt >>


Emma s Benedek.jpg

2010. szeptember 5. vasárnap
Hajógyári-sziget (találkozó a parkolónál)
találkozó: 16h, búcsúzás: 20h

A Vizsla Túra alapítójának és párjának gyermeke, Csillik Benedek félszületésnapja alkalmából egy rendhagyó - remélhetőleg hagyományteremtő - találkozóra szeretnénk meghívni minden kedves kétlábú és négylábú Vizsla Túra-tagot.
Az első Babatalálkozóra sok szeretettel várunk minden olyan kisbabás és kisgyerekes családot, akik vizslával (vizslákkal) élnek együtt és szívesen beszélgetnének egymással a kutya-gyerek barátság titkairól. Örömmel látjuk továbbá azokat a szintén vizslás párokat, akik a közeljövőben terveznek családot alapítani, gyereket vállalni és számos megválaszolandó kérdésük van a témában.

Kérjük, hogy a koraestig tartó piknikre mindenki hozzon magával 1-2 üveg innivalót és 1-2 adag harapnivalót, fényképezőgépet és minél több dobálható játékot (illetve ha van otthon és elfér a kocsiban: kisasztalt, kisszéket és takarót). Előzetes regisztráció a hozzávetőleges létszám ismeretének érdekében: 

A Babatalálkozón regisztrációs díj NINCS! Sok szeretettel várunk minden kicsit és a nagy kutyát és embert!
2009. május 19. keddmammut_foto_2.jpg

2009. május 22-től
Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ

Ez a kiállítás csupán néhány különleges képet tud bemutatni abból a hatalmas mennyiségű fotóból, ami a túrákon készült. Reméljük, a képek mindenkit megérintenek, elvarázsolnak és elgondolkodtatnak majd – akár van kutyája, akár nincs. A fotókiállításon látható képeket készítette:
Csillik Gábor, Dala Gábor, Ormándi Péter, Tollár Endre.
Gyertek el és nézzétek meg - kutyáitokkal együtt!
2008. szeptember 22. hétfő

2008. szeptember 26-27-28.
Emma_mammut.jpgA májusi kutyás hétvége kiugró sikere alapján a Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ ismét megnyitja kapuit a négylábúak előtt!
Ezen a hétvégén sem kell otthon hagyni kedvenceinket! A kutyák bejöhetnek a bevásárlóközpont épületeibe a II. kerületi Önkormányzat kutyatartását szabályozó rendelet betartásával egyidejűleg.Vizslás község falunapi meghívója
2008. augusztus 4. hétfő


Kedves Vizsla-gazdik!

http://www.vizslas.hu/Vizslás község Önkormányzata 2008. augusztus 30.-án rendezi meg Falunapját, melyre szeretné Önöket meghívni. Úgy gondoltuk, hogy a délelőtt folyamán akár egy kutya szépségversenyt is rendezhetnének. A helyezetteknek díjat, az összes nevezőnek pedig ebédet biztosítanánk. Szeretnénk, ha részvételükkel színesebbé tennék Falunapunkat.

Üdvözlettel: Kakuk Adrienn
Bukfenc és Jeromos
2008. május 3. szombat


jerke_.jpgA tavalyi nagysikerű és teltházas nyári és téli
Hatlábú előadások után itt az újabb kutyás produkció!

2008. május 28. szerda
Csányi Vilmos: Bukfenc és Jeromos (kutyás történeteim)
színházi premier 20h-kor a Kaméleon Clubban

a Mammut Bevásárló-és Szórakoztató Központ
II. épületének IV. emeletén
(1024 Budapest, Lövőház utca 2/6.)

"Az ember a legkülönbözőbb okok miatt szeretne egy kutyát - de az okok közül is kiemelkedik az, hogy csak úgy, minden különösebben fontos cél nélkül szeretnénk, hogy ott ugrándozzon a lakásunkban.
Hogy legyen végre valaki, akivel érdemes törődnünk, és aki igazán törődik velünk.
Senki ne gondolja, hogy az ember a kutyától lesz kutyabolond!
Szó sincs erről!
Ez veleszületett tulajdonság; egyszer csak úgy előtör az emberből minden különösebb előzmény nélkül, és minden ápolás, gyógykezelés ellenére azzal végződik, hogy egy szép napon hazaállítunk a hónunk alatt egy kutyával. "

Csányi Vilmos írásait felolvassa: Gyabronka József
Zongorán közreműködik: Farkas Sándor
A szövegváltozatot készítette: Tollár Mónika
Az eredeti szövegek:
Csányi Vilmos: Bukfenc mindent tud (Vince Kiadó, 2002)
Csányi Vilmos: Jeromos, a barátom (Vince Kiadó, 2002)

Jegyek 1.500 Ft-os egységáron kaphatók a Concert & Media Jegyirodákban, illetve a Mammut Libri Könyváruházban található jegyirodában
(telefon: 1/345 8583; nyitva tartás: H-P 12-19.30h, Szo 13-19.30h, Vas 13-18h).

Internetes jegyrendelés >> 

Az estet követően az Anima Könyvesbolthálózat jóvoltából Csányi Vilmos könyvei a helyszínen megvásárolhatók, majd a szerzővel személyesen dedikáltathatók.

További információk >>
M'art - avagy kulturális körforgalom a Széna térenFlyball
2008. április 14. hétfő

blanka_.jpg
Bemutató a Vizsla Túrán

Egy félórás bemutatót követően lehetőség nyílik minden kutya-gazdi páros részére, hogy kipróbálják ezt az új sportot. A részvételnek nincs semmilyen előfeltétele, persze előny, ha a kutya apportos és szeret labdázni!


Mi a flyball?

A flyball egy rendkívül lendületes és izgalmas csapat sport; 2 négy-négy kutyából álló csapat versenyez egymással. Minden kutya önállóan teljesít négy ugró akadályt, majd egy pedál működtetésével megszerzi a labdát a flyball gépből és teljes sebességgel tér vissza a gazdájához a négy akadályon keresztül. Amint az egyik visszatér, indulhat a következő csapattag. A cél minél gyorsabban, hiba nélkül végrehajtani a feladatot. A világ leggyorsabb csapatai 16 másodperc alatt teljesítenek egy futamot. A részvevők és a nézők egyaránt élvezik, külföldön a kiállítások sztárbemutatója a flyball.


vonalblanka_.jpg

Fontos szabályok

A flyball bemutató alatt a pálya körül minden kutya legyen pórázon. A kipróbálás egyesével zajlik, egyszerre egy kutya van a pályán. Ügyeljünk arra, hogy a többi kutya ne zavarja meg az éppen dolgozókat, mert a „labda” verekedésekhez vezethet.