VizslaPartyPowered by NetOffice

2012. március 12. hétfő

Kedves Móni, kedves Vizslatúrások!

Szeretnék figyelmetekbe ajánlani két dolgot, ami tulajdonképpen összefügg. :)

Az első egy gasztroblog lenne ....

A második egy étterem....

 


 Az első egy gasztroblog lenne, amelyet én szerkesztek két nagyon jó ismerősömmel. A sütés-főzés szeretete mellett a kutya-cica imádat ami szintén közös bennünk. Nekem pl. két vizslám van, ők láthatók a blogunk fejlécén.
www.csincsilla.blogspot.com

A második egy étterem, méghozzá az Árnyas Étterem és Kertvendéglő, amely a János kórháznál található - nem tudom, ismeritek-e. Ez egy kutyabarát hely, a vizslákat kifejezetten szeretik, pl. a Futrinkásoknak perselye is van kihelyezve náluk. 
www.arnyas.hu

És hogy hogyan függ ez a kettő össze? Az Árnyas tulajdonosa felajánlotta nekünk a Közös konyha(kert) blogszerzőinek egy lehetőséget. Májustól havonta egyszer klubestet rendezünk, amikor is a blogon található ételekből-süteményekből készítünk el egy-egy háromfogásos menüt a szakácsok és a Séf Úr segítségével.  A klubesten azok vehetnek részt, akik a blogunk követői a Facebook-on, mivel zárt körű rendezvény lesz, előre kell asztalt foglalni. Áprilistól nyitva náluk a terasz - , természetesen kutyákat is várnak szeretettel. 

Facebook oldalunk a következő:
https://www.facebook.com/pages/A-kozos-konyhakert/196578233757992

Szeretnélek megkérni benneteket, hogy ha érdemesnek, vagy érdekesnek találjátok, akkor értesítsétek a Vizslatúra olvasóit erről.

Nagyon köszönöm! Szép napot kívánok.

Varga Bea