Aktuális







Powered by NetOffice

2010. november 8. hétfő


Kedves Túratársaim!
A Hármashatár-hegyi túra tapasztalatai alapján ismét szeretnénk felhívni a figyelmetek az Előzetes Regisztráció fontosságára. A számok, melyek magukért beszélnek: a túra előtt beérkezett jelentkezés 92kutyus, részvétel 154 kutyus, tehát regisztráció nélkül érkezett: 62 kutyus.
Természetesen nagyon örültünk, hogy ismét ilyen szép számmal összegyűltünk, végre az idő is kegyes volt hozzánk, a nadapi monszun és a Tatai-tó áztatós Vizsla Túrája után már ránk fért egy szárazabb vizslás vasárnap.
Továbbra is igyekszünk mindent megtenni azért, hogy a Vizsla Túrákat a lehető legszervezettebben vezényeljünk le. Ehhez kérjük a Ti együttműködéseteket: jelezzétek előzetesen részvételi szándékotokat! Így tud stábunk megfelelően előkészülni, elegendő létszámú túravezetőt biztosítani a turnusokhoz, lecsökkenteni számotokra a regisztrációval töltött időt, újabb parkolót kijelölni, tehát így tudjuk gördülékenyebbé tenni mindenki számára a Vizsla Túrás vasárnapokat! Ezúton is köszönjük azoknak, akik eddig is lelkesen elküldték jelentkezésüket a Vizsla Túrára!
Tény, hogy még senkit sem kértünk számon azért, hogy előzetesen regisztrált, de az utolsó pillanatban mégsem tudott eljönni a túrára. Természetesen továbbra is szívesen látunk a túrákon regisztrációval és anélkül érkező vizslákat, vizslacimborákat, kutyapajtásokat, gazdikat, kísérőket és kutyátlanokat. Célunk továbbra is az, hogy együtt töltsünk pár órát egy kellemes kirándulás alkalmával, remek vizslás társaságban.
Szívesen látjuk visszajelzéseiteket, észrevételeiteket, véleményeiteket a Vizsla Túrákról a túrák előtt, alatt, után, két túra között.
Helyszínötletetek szívesen látom a címen.
Ha önkéntes munkáddal segítenéd a túrák lebonyolítását és szeretnél jelentkezni a stáb tagjai közé, ezt is szívesen vesszük. (Ismerkedő túra új stábtagoknak november 21-én, vasárnap.)
Köszönöm figyelmetek! Vizslabaráti üdvözlettel: 

Tajthy Gabriella és Bori vizsla
Vizsla Túra - helyszín koordinátor