AktuálisPowered by NetOffice

2012. február 6. hétfő

2012. február 26., vasárnap 10.00 „Csobánka”
Regisztráció:
10.00-tól 10.30-ig
A túra hossza:
5-6 km (szintemelkedés: 200 m)
A túra nehézsége: ***

Távolság Bp-től: 25 km.


A februári túránkra limitált létszámot - az első 50 kutyus regisztrációját - tudjuk fogadni. Jelentkezés a e-mail címen. A regisztrációhoz szükséges adatok a felhívás következő részében olvashatóak. Válaszlevelünkben értesítjük a jelentkezőket, hogy benne vannak-e az első 50-ben, illetve ezen az úton juttatjuk el a találkozási pont koordinátáit is.

Kérjük, hogy amennyiben előre regisztráltál és kutyusod benne van az első 50 jelentkező között, de mégsem tudsz eljönni a túrára, jelezd felénk a e-mail címre, hogy helyetted más érdeklődőnek lehetőséget tudjunk biztosítani a részvételre. Közreműködésed és megértésed előre is köszönjük!

Fenntartjuk a jogot, hogy szélsőséges időjárási körülmények esetén rendezvényünket elhalasszuk vagy töröljük! Ebben az esetben túra előtt felhívást teszünk közzé itt a web-oldalon, közösségi facebook oldalunkon, ill. e-mailben értesítjük az előre regisztráltakat. Kérjük, hogy a túra időpontja előtt látogasd meg oldalainkat!

Az elmúlt 5 év 46 kirándulásának sikere és népszerűsége alapján újabb közös kirándulásra hívunk minden vizslát a gazdájával együtt! Csobánka a Pilis hegység egyik völgyében fekszik, sajátos mikroklímával, festői kilátással.

A Vizsla Túrák legfőbb célja, hogy a rendezvényen ne csak négylábú kedvenceinket fárasszuk le alaposan, de mi gazdik is új embereket, barátokat ismerjünk meg. Szeretnénk továbbá, ha minél több és eltérő életkorú vizsla találkozhatna egymással, elősegítve a szocializációjukat. Várunk tehát mindenkit, akinek ilyen vagy olyan, saját vagy kölcsönkutyája, innen vagy onnan levő vizslája van, és szívesen töltene el egy vasárnapot többedmagával. Várunk minden olyan vizslát, aki nem veszekedős, így kutyaközösségbe vihető. S természetesen szeretettel várunk minden vizslabarátot és kutyakedvelő embert.

Jelentkezés: 2012. február 25-ig a e-mail címen az alábbi adatok megadásával: a vizsla neve, születési éve/hónapja/napja, neme + a gazdi neve, e-mail címe, mobilszáma (amin a túra ideje alatt elérhető lesz), pontos lakcíme. A levél tárgya: „Csobánka”. (Erre a túránkra az első 50 jelentkezőt tudjuk fogadni.)

Regisztráció: előzetes jelentkezés és visszaigazolás alapján 10-10.30 között a nagy, zöld sátornál (a Vizsla Túra stáb tagjai UV sárga mellényt viselnek a túra teljes ideje alatt).

Részvételi hozzájárulás: 1.000 Ft/kutya (...tehát nem 1.000 Ft/ember), melyet a regisztráció során fogjuk gyűjteni.

Amivel minden kutyát és gazdit várunk:

 • Vizsla Túra biléta a kutyáknak
 • kutyaürülék-felszedő zacskók

Ajándékcsomagok:

 • a 3 legfiatalabb vizslának (születési dátum alapján)
 • a 3 legidősebb vizslának (születési dátum alapján)
 • a 3 legmesszebbről érkezett vizslának (a regisztráció során megadott lakcím/irányítószám alapján a Csobánkához képest)

Állatorvosi ügyelet a túra teljes ideje alatt:

 • A Vizsla Túra új hivatalos állatorvosa: Dr. Bendzsel Dániel, Hungarovet Állatorvosi Rendelő (bemutatkozója itt olvasható >>)
 • a tanácsadásért, illetve a szükséges orvosi ellátásért nem kell külön fizetni
 • a Vizsla Túrára való jelentkezéskor kérjük előre jelezzék a gazdik, ha egy kutya esetleg valamilyen (akár enyhébb) betegségben szenved, esetleg jobban kell rá figyelni. (pl. epilepsziás, szívbeteg, volt már allergiás reakciója rovarcsípésre, stb.)
 • elérhetőségek: +36 70 637 0352 begin_of_the_skype_highlighting vagy

Fotók a korábbi, 30. Vizsla Túráról, Csobánkáról itt.

Fontos szabályok:

 • A kutyaürüléket minden gazdinak példamutatóan össze kell szedni, melyhez zacsit a regisztrációkor biztosítunk.
 • Csakis minden oltással rendelkező és nem tüzelő állatok érkezzenek a túrára.
 • Minden gazdi gondoskodjon egyedi megkülönböztető jelről (pl. jellegzetes színű sál, kendő, nyakörv, hám) a kutyája számára.
 • Kizárólag olyan gazdik jelentkezzenek a túrára, akik teljes körű felelősséget vállalnak kutyájuk viselkedéséért!
 • A túrán mindenki a saját felelősségére vesz részt; kártérítés a rendezőktől semmilyen jogcímen nem igényelhető!
 • A túra közben bekövetkező esetleges balesetekért a szervezők nem tudnak felelősséget vállalni!

Mivel a kutyatulajdonosok jelentkezésük elküldésével igazolják, hogy a 47. Vizsla Túra felhívását végigolvasták, valamint annak részleteit tudomásul vették, elfogadták és magukra nézvést irányadónak tekintik, minden beérkező jelentkezést archiválunk.