Aktuális







Powered by NetOffice

2013. április 14. vasárnap

A Vizsla Túra oszlopos tagjának Bori vizslány levele, Tajthy Gabi tolmácsolásával:
 
Kedves Mónika!

Köszönöm kedves soraid. Most már jobban vagyok. Van étvágyam, visszatért a kedvem és ma reggel végre lekerült rólam az a randa kötés.
IMG_6273k.jpg
Elég viseletesen néz ki most a bal könyököm, de rendbe fog jönni.
Tegnap Csyli 1 hét tavaszi szünetre elutazott a nagyiékhoz Bordányba, így most nem zavar az aggódásával. Kicsit hiányzik az a szédült csaj, de gazdiék szerint így nyugodtabban tudok pihenni.

Szeretnék én is mielőbb rendbe jönni, ezt az ágynyugalmat nem egy vizslának találták ki. (Nem is értem, mit gondolnak!)

Most éppen napozok a dolgozósarokban, élvezem a vidám sugarakat, itt azért el lehet lenni nyugiban egy darabig...

Remélem nemsokára újra veletek szaladgálhatok. 
Üdvözöllek benneteket!
Vizslapuszi,
Bori
 
Ui: gazdianyu üzeni, amit a doktorbácsitól megtudott pénteken: 
A bal könyök izület nagyon szűk volt, ezért nehezen tudott manőverezni benne a doktorbácsi a műszerével. Magától levált darabokat nem talált (úgy mint a másik könyöknél), egy kisujjbegynyi területen lekopott részt lepattintott a 4mm-es vésőjével, és eltávolított az izületből. Ez a beavatkozás általában 20percig szokott tartani, de most 40perces volt. Ha azt látszik, hogy ezt most nehezebben viseli Bori, az emiatt lehet. Kérte, hogy menjünk vissza hozzá, ha a következő 10-14napban bágyadtságot, váladékozást tapasztalunk, vagy le sem teszi a lábát. Fájdalomcsillapítót 8napig kell szedni, ill. folyamatosan a porcerősítőt. Gyógytornával lehet javítani a keringést, letapadt izmokat átmasszírozni, segíteni a gyorsabb gyógyulást.