AktuálisPowered by NetOffice

2013. november 3. vasárnap
67. Vizsla Túra felhívása

2013. november 17. vasárnap 10.00 „Pilisborosjenő”Pilisbjeno01.jpg

Figyelem! Létszámkorlátozás!
Sajnos az engedélyezett keret megtelt!
Regisztráció: 10.00-tól, utolsó turnus 11.00-kor.
A túra hossza: 5km, szintemelkedés: 100m.
A túra nehézsége: **
Találkozási pont: Pilisborosjenő, Prohászka Ottokár u. - Szent Vendel emlékmű
Távolság Bp-től: 15 km.

Újabb közös kirándulásra hívunk minden vizslát a gazdájával együtt: az idei év utolsó Vizsla Túráján egyik kedvenc helyszínünkön, a Pilisben kalandozunk! Utunk során szemrevételezzük majd a Teve-sziklát és az Egri Csillagok c. film forgatási helyszínére is ellátogatunk.

Pilisbjeno02.jpg
Erre a túránkra a terület hivatalos gazdájának utasítása és engedélye alapján csak az első 50 kutyus regisztrációját tudjuk fogadni. Ezért kérjük, hogy ha benne vagytok a visszaigazolt jelentkezőkben, de mégsem tudtok eljönni a túrára, jelezzétek felénk ONLINE lemondással vagy a  e-mail címen, hogy helyettetek más vizsla túrások el tudjanak jönni. Közreműködéseteket és megértéseteket előre is köszönjük!

A felhívás további fontos részletei >>>


 


 Nem titkolt célunk, hogy a rendezvényen ne csak négylábú kedvenceinket fárasszuk le alaposan, de mi gazdik is új embereket, barátokat ismerjünk meg. Szeretnénk továbbá, ha minél több és eltérő életkorú vizsla találkozhatna egymással, elősegítve a szocializációjukat. Várunk tehát mindenkit, akinek ilyen vagy olyan, saját vagy kölcsönkutyája, innen vagy onnan levő vizslája van és szívesen töltene el egy vasárnapot többedmagával. Várunk minden olyan vizslát, aki nem veszekedős, így kutyaközösségbe vihető. Természetesen szeretettel várunk minden vizslabarátot és kutyakedvelő embert.

A túra helyszíne megközelíthető:

Találkozási pont: Pilisborosjenő, Prohászka Ottokár u. - Szent Vendel emlékmű

Nagyítható térkép itt: 
Távolság Bp-től: 15 km.

Regisztráció 10.00 és 11.00 között

 • A nagy, zöld SÁTORNÁL
 • a Vizsla Túra Stáb tagjai UV sárga felsőruházatot viselnek a túra teljes ideje alatt

Amivel minden kutyát és gazdit várunk:

 • Vizsla Túra biléta a kutyáknak
 • kutyaürülék-felszedő zacskók

Ajándékcsomagok:

 • a 3 legfiatalabb vizslának (születési dátum alapján)
 • a 3 legidősebb vizslának (születési dátum alapján)
 • a 3 legmesszebbről érkezett vizslának (a regisztráció során megadott lakcím/irányítószám alapján Pilisborosjenőhöz képest)

Tudnivalók:

 • fokozott odafigyelést igényel a saját és a kutyák kullancs elleni védelme.
 • ajánlott viselet: bokát megfelelően tartó túracipő.

Állatorvosi ügyelet a túra teljes ideje alatt:

 • A Vizsla Túra hivatalos állatorvosa: Dr. Bendzsel DánielHungarovet Állatorvosi Rendelő (bemutatkozója itt olvasható >>)
 • a tanácsadásért, illetve a szükséges orvosi ellátásért nem kell külön fizetni
 • a Vizsla Túrára való jelentkezéskor kérjük, előre jelezzék a gazdik, ha egy kutya esetleg valamilyen (akár enyhébb) betegségben szenved, esetleg jobban kell rá figyelni (pl. epilepsziás, szívbeteg, volt már allergiás reakciója rovarcsípésre, stb.)
 • elérhetőségek: +36 70 637 0352 vagy 

A Futrinka Egyesület Magyar vizsla fajtamentő csapata ezen a túrán is ott lesz!

Keressétek asztalukat a Regisztrációs sátor mellett, ahol a mentett vizslák ellátására adott adományért cserébe többféle vizslás ajándéktárgy közül választhattok majd: pólók, trikók, és újra lesznek vizslás kutyakendők is! Csapatuk folyamatosan önkénteseket keres, legyen szó akár ideiglenes befogadásról, akár a mentett kutyák ellátásáról, sétáltatásáról Tárnokon. 

Érdeklődni és további információt kérni a  címen lehet.

Aki pénzbeli vagy tárgyi adományokkal segítené a Futrinka Egyesületet, az adományát átadhatja a Vizsla Túrán személyesen is. KONZERV ELEDELRE és (bármilyen márkájú) KULLANCS ELLENI nyakörvekre/készítményekre van most a legnagyobb szükség. Ha mindenki csak 1 doboz konzervet tud hozni, már az hatalmas segítség lenne!

Gazdikereső vizslák, elérhetőségek itt: http://facebook.com/magyarvizslasos ; www.futrinkautca.hu


Jelen lesz a VizslaBolt.hu webshop is.
A webshopban kiválasztott termékek 0 Ft. szállítási költséggel illetve a webshopos árakhoz képest minden termékből 10% kedvezményt biztosít, az előrendelt és ott átvett termékekre egyaránt. Már kapható lesz a NAGY VIZSLANAPTÁR 2014! 

Velünk kirándul a KERBA is. Az akciós pólók és pulóverek választékát itt találod: http://www.vizslatura.hu/hu/aktualis/hirek

Fontos szabályok:

 • A kutyaürüléket minden gazdinak példamutatóan össze kell szedni, melyhez tasakot a regisztrációkor biztosítunk.
 • Csakis minden oltással rendelkező és nem tüzelő állatok érkezzenek a túrára.
 • Minden gazdi gondoskodjon egyedi megkülönböztető jelről (pl. jellegzetes színű sál, kendő, nyakörv, hám) a kutyája számára.
 • Ivóvizet és pórázt mindenki hozzon magával kutyája számára.
 • Túra induláskor mindenki köteles ellenőrizni, hogy kutyáján van-e biléta és az ezen szereplő telefonszám a gazdinál csörög-e a túra ideje alatt! (Biléta nélkül érkezőknek a regisztrációkor biztosítunk Vizsla Túrás nyakörvre rögzíthető bilétát.)
 • Kizárólag olyan gazdik jelentkezzenek a túrára, akik teljes körű felelősséget vállalnak kutyájuk viselkedéséért!
 • A túrán mindenki a saját felelősségére vesz részt; kártérítés a rendezőktől semmilyen jogcímen nem igényelhető!
 • A túra közben bekövetkező esetleges balesetekért a szervezők nem tudnak felelősséget vállalni!

Részvételi hozzájárulás: 1.000 Ft/kutya (...tehát nem 1.000 Ft/ember!), melyet a regisztráció során fogjuk gyűjteni.

Jelentkezés és előzetes regisztráció:

Erre a túránkra limitált létszámot - az első 50 kutyus regisztrációját - tudjuk fogadni. Kérjük, hogy amennyiben előre regisztráltál és kutyusod benne van az első 50 jelentkező között, de mégsem tudsz eljönni a túrára, jelezd felénk ONLINE vagy a e-mail címre, hogy helyetted más érdeklődőnek lehetőséget tudjunk biztosítani a részvételre. Közreműködésed és megértésed előre is köszönjük!

Továbbra is igyekszünk mindent megtenni azért, hogy a Vizsla Túrákat a lehető legszervezettebben vezényeljünk le. Ehhez kérjük a Ti együttműködéseteket: jelezzétek előzetesen részvételi szándékotokat a Vizsla Túrára, küldjétek el regisztrációtokat. Így tud stábunk megfelelően előkészülni, elegendő létszámú túravezetőt biztosítani a turnusokhoz, lecsökkenteni számotokra a regisztrációval töltött időt, tehát így tudjuk gördülékenyebbé tenni mindenki számára a Vizsla Túrás vasárnapokat!

Lehetőségek az előzetes jelentkezésre:

A)       ONLINE regisztráció ezen a linken! >>> 
A visszajelzéseket és a fejlesztési javaslatokat a  e-mail címre várjuk.

B)        Jelentkezéseteket elküldhetitek a  e-mail címre is az üzenet tárgy rovatában feltüntetett "Pilisborosjenő" címmel. Aki eddig még nem regisztrált tagunk (még nem volt velünk kirándulni), illetve már volt, de hiányosan adta meg adatait, attól az alábbi adatokat is kérjük:

1.

a vizsla

nevét

 

 

születési évét/hónapját/napját

 

 

nemét

2.

a gazdi

nevét

 

 

e-mail címét

 

 

mobilszámát

 

 

pontos lakcímét

 

Mivel a kutyatulajdonosok jelentkezésük elküldésével igazolják, hogy a 67. Vizsla Túra felhívását végigolvasták, valamint annak részleteit tudomásul vették, elfogadták és magukra nézvést irányadónak tekintik, minden beérkező jelentkezést archiválunk.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a 67. Vizsla Túrán, Pilisborosjenőn!

Vizsla Túra stábja