AktuálisPowered by NetOffice

2015. június 30. kedd

Nyáron vállalok kutyára vigyázást, sétáltatást és foglalkozást.
Pomázon lakom, amihez nem csak gyönyörű erdők és mezők vannak közel, de mellettünk van az OMSZKI-, Lupa tó valamint a Duna, amit a legtöbb vízrajongó zsivla imád. :)
Rugalmas vagyok. Hogy miben vagyok más, mint a legtöbb panzió vagy alkalmankénti sétáltató?
Szintén vizslás vagyok. Jól ismerem a fajtát, hogy milyen érzékeny tud lenni, viszont kellően következetes is az alkalmankénti "süketekkel". 
Tudom milyen érzés, amikor idegenekre kell rábízni vagy el kell válni tőle egy kis időre és  mennyire tud hiányozni már a nyaralás végére a mi, másik felünk. Nem üzemeltetek vállalkozást, így nem futószalag szerűen jönnek-mennek a kutyák. Azért teszem fel ezt a hirdetést, mert jó lenne nyárra pénzt keresnem, de egyetem mellett nincs időm kutya suliba dolgozni és csak olyan munkát szeretnék végezni, amit szívvel lélekkel csinálhatok. És mi lehet jobb, mint egy ilyen csupa lélek kutyára vigyázni, vele foglalkozni?! Eléggé aktív ember vagyok. Szeretek túrázni, nagyokat sétálni, valamint nagyon szeretem a kutyákat tanítani. Tehát a fizikai és szellemi lefárasztással sem lesz gond. Természetesen minden kutya szellemi és fizikai állapotához igazítom a foglalkozást. Egy idős, mozgás szervi problémás kutyát nem fogok hosszú sétákra vinni.
Papíron is kutya kiképző és obedience segédbíró vagyok, de szerintem a papíroknál többet számít az ember viszonya a kutyákhoz.

Bátran írjatok e-mailt, ha még nincs megoldva vizslátok nyári elhelyezése, lemozgatása! Elérhetőségem:

 e-mail címem: 

telefonszámom: 06 70 675 9505