Vizsla Túrák







Powered by NetOffice

2008. március 30. vasárnap


"Az őszies esős idő ellenére nagyon örülünk, hogy résztvettünk a tatai Vizsla Túrán - első alkalommal, ugyanis Árpádunk pont ma négy hónapos. Remekül éreztük magunkat mi is, de Árpád valósággal a Föld fölött röpködött örömében! Óriásit sétáltunk, Árpád jó vizes és sáros lett, de derekasan végigbírta a 7km-es távot. Aztán otthon még alvás közben is járt a lába és nagyokat vakkantott. Biztosan a tatai Öreg-tóról álmodott, meg Batyuról, Marciról, Lujzáról és a többiekről! Az új barátairól, a nagyokról, akik befogadták a kicsit! Köszönjük nagyon jól éreztük magunkat! Mi legközelebb is ott leszünk!"

H. B., Zsuzsi és Árpád



"Ezúton is szeretnénk köszönetünket kifejezni a tatai Vizsla Túra szervezõinek! Klassz volt a túra. Sajnálhatja aki nem jött el, mert jól szórakoztak a kutyuk is és a gazdik is :) Esõ nem akadály, végül is a vizsla vízálló, a gazdi meg nagyjából... :)"

V. L. és Betyár


 

"Nagyon jól éreztük magunkat a vasárnap megrendezett 6. Vizsla Túrán, Tatán. Az idő ugyan nem volt kegyes a résztvevőkhöz, de ennek ellenére nagyon jól érztük magunkat. Még ebben a pocsék időben is nagyon szép volt a táj és ez kárpótolt minket mindenért. A társaság - mind az emberi és a kutytársaság - is nagyon jó volt. Így nem volt megeröltető a tó körüli 7,5 km-es táv. Remélem, a következő túrán már jobb időnk lesz. Mi minden esetre ott leszünk!"

H. O. és Lotti


"Elöször is nagyon köszönjük a szervezőknek, hogy ennyi embert rávettek, hogy elhozza a kutyáját. Ez a mai, egyre lustuló világban kész csoda - bár, akinek vizslája van... Mi, vidékről, külön örültünk, amikor olvastuk, hogy közeledtek lakóhelyünk (Győr) felé, így már semmi nem akadályozhatott meg minket, hogy részt vegyünk a túrán a 3 hónapja örökbefogadott, 8 éves magyar vizslánkkal, Hunorral. A vonatozást nehezen szokta meg, de végül átvészletük az 50 percet, s mikor leszálltunk a vonatról, már rögtön elindult felfedezni a gyönyörű tájat. A túrán nem tudott a kora miatt bekapcsolódni a gyerekek futkározásába, ill. előzetes félelmeink ellenére egy percre sem vette le a szemét rólunk. Nagyon élvezte az új szagokat, a szintén aggastyán kutyalányok társaságát, s habár ő néha kötözködős, itt még egy összemorgás sem volt a fiúkkal. A táv hihetetlenül rövid volt. Azt hittük, hogy vagy 4 órát eltart a túra, s ehelyett 2 óra alatt megjártuk - nem hiába, vizslatempó. Még egyszer millió köszönet, s ha újra vidéki, kocsival nem rendelkező vizslások számára is megközelíthető túrát szerveztek, mi bizti ott leszünk."

P. T. és Hunor