Vizsla TúrákPowered by NetOffice

37. Vizsla Túra köszönőlevele
2010. december 8. szerda


09_Mikulasunk_sippal_es_vizslakkal copy.jpgKöszönjük annak a 118 vizslának és gazdájának, akik részt vettek az idei tízedik, sorrendben a 37. Vizsla Túrán 2010. november 28-án, vasárnap a Hajógyári-szigeten! Köszönjük továbbá, hogy az előző évekhez hűen idén is oly sokan velünk tartottatok a túrákon: 2010-ben egészen pontosan 1.069 (!) kutyával és gazdájával sétáltunk a különböző helyszíneken!

Találkozzunk a jövő évi első, sorrendben a 38. Vizsla Túrán 2011. január 16-án, vasárnap a Kamaraerdőben, ahol a Vizsla Túra 4. születésnapját is megünnepeljük majd közösen!


vizslaezres3.jpgA 37. Vizsla Túrán összegyűlt regisztrációs pénzt (100.000 Ft) az alábbiakra használtuk fel:

 • Pereszke vizsla orvosi költségei
 • Zúzmó vizsla szállítási költsége
 • Samu vizsla kajaköltsége
 • Zizi vizsla orvosi költségeinek első részlete

 2010. december 5. vasárnap


vélemények.jpgSziasztok! Eszméletlen jó amit csináltok. Ma is nagyon jól éreztük magunkat, mint ahogy eddig mindig. Nem tudom, hogy hogy jutott ez az egész az eszetekbe, és hogy honnan van ennyi erőtök ezeket szervezni, de nagyon nagy élményhez juttattok bennünket gazdikat is, de hát még azokat az ide-oda csapkodó fülű négylábú kis bohócokat. Nem is tudjuk, hogy hogy köszönjük ezt meg nektek. Vauuuu,Jeumie illetve Üdv,Carola&Attila37. Vizsla Túra Galéria
2010. november 28. vasárnap36. Vizsla Túra Galéria
2010. október 27. szerda36. Vizsla Túra köszönőlevele
2010. október 27. szerda

36_stamp.jpg
Köszönjük annak a 154 vizslának és gazdájának
, akik részt vettek az idei kilencedik, sorrendben a 36. Vizsla Túrán 2010. október 24-én, vasárnap a Hármashatár-hegyen!Találkozzunk az idei utolsó, sorendben a 37. Vizsla Túrán 2010. november 28-án, vasárnap a Hajógyári-szigeten!


A 36. Vizsla Túrán összegyűlt regisztrációs pénzt (143.000 Ft) az alábbiakra használtuk fel:

 • vizslaezres3.jpganyagi hozzájárulás 18 vizsla chipezésének dr. Bendzsel Dániel állatrovosnál a Hungarovet Rendelőben
 • 18 iparművész-emléklap a Vizsla Túráról
 • 100 db Vizsla Túra névjegykártya 6 stábtagnak
 • ásványvizek a 34. Vizsla Túrára
 • 60.000 Ft anyagi támogatás a Vizslamentőknek Cérna kutya orvosi kezelésére
1.jpg


2.jpg
3.jpg
   
  Cérnát Gyömrőn találták utolsó idős terhesen, borzasztó sovány, legyengült állapotban. Pár napig ideiglenes befogadónál volt, és bár a Vizslamentők tudtak a kutyáról, a megtalálói azt hazudták, meglett az eredeti gazdi, majd 3 nap múlva mégis a Vizslamentők segítségét kérték, mivel rájöttek, hogy túl sok a "macera" egy vemhes kutyával. Cérna időközben megszült a befogadójánál, de a kölykök sajnos kivétel nélkül mind halva születtek...
  Ezt követően Cérna átkerült a Vizslamentőkhöz: jelenleg egy állatorvosi asszisztens az ideiglenes befogadója, aki lelkiismeretesen és gondosan ápolja. Cérna mindössze 16,4 kg, csontsovány, ezért állandó infúziós kezelésen vesz részt. Méregdrága speciális májvédő tápot (Hills L/D, illetve Trovet Hepatic) fogyaszt, a mája ugyanis teljesen "szét van esve"; terhessége alatt ugyanis csak úgy tudta táplálni kicsinyeit, hogy közben felemésztette a saját kis szervezetét! Ki tudja, hány hete nem evett szegény egy falatot sem. Cérna éltéért jelenleg is napi szinten küzdenek, annyira le van gyengülve; számára akár egy kisebb megfázás is végzetes lehet...!
  Cérna ennek ellenére nagyon kedves, vidám farokcsóválós, bújós, pusziosztós kislány. A történtek ellenére emberekkel és más kutyákkal is nagyon kedves, szobatiszta. Autóban nyugodtan, gond nélkül utazik.
  Végleges gazdájának megtalálásáig a Vizslamentők gondozásában marad, orvosi költségeit a Vizsla Túra is támogatja.
2010. október 27. szerda

vélemények.jpg


Kedves Edit és Tamás!
Nagyon jól éreztük magunkat az első túránkon! :) Köszönjük szépen a szervezést és az ajándékokat is!
Üdvözlettel:
András, Gabi és Félix


 


35. Vizsla Túra Galéria
2010. október 6. szerda35. Vizsla Túra köszönőlevele
2010. szeptember 26. vasárnap


Köszönjük annak az 53 vizslának és gazdájának
, akik az egész napos eső ellenére részt vettek az idei nyolcadik, sorrendben a 35. Vizsla Túrán 2010. szeptember 26-án, vasárnap a Tatai Öreg-tónál! Ezt a kirándulást SÁBA kutya emlékének ajánlottuk, aki három és fél évig volt stábunk tagja, s aki immár Pöszkével, Danival, Fülessel, Galócával, Vincével, Roxyval és Frédivel kergeti a nyuszikat az Örök Vadászmezőkön.

Találkozzunk a 36. Vizsla Túrán 2010. október 24-én, vasárnap a Hármashatár-hegyen!


A 35. Vizsla Túrán összegyűlt regisztrációs pénzt (43.000 Ft) az alábbiakra használtuk fel:vizslaezres3.jpg
2010. szeptember 30. csütörtök

vélemények.jpg


Sziasztok!
Köszönjük a lehetőséget, nagyon jól éreztük magunkat mi is, és Sárika is! Mióta hazajöttünk egyfolytában alszik! :-D Jót tett neki a sok futkározás. Amikor tudunk, a jövőben is menni fogunk!

További szép napot kívánunk: Baranyi Kriszti, Attila és Sárika :-)2010. július 28. szerda

vélemények.jpg
Sziasztok!
Sajnáljuk, hogy a rossz idő miatt nem tudtuk végigjárni a túraútvonalat! A következő alkalommal biztos ott leszünk. A találkozó helyszínén készült képeket küldöm Nektek. Jó volt látni a sok helyes kutyust.
További szép nyarat kívánunk: Gyenes család és Peti34. Vizsla Túra Galéria
2010. július 28. szerda34. Vizsla Túra köszönőlevele
2010. július 26. hétfő


Köszönjük annak a
maroknyi hős vizslának és gazdájának, akik a rettenetes eső és szél, valamint a hideg időjárás ellenére részt vettek az idei hetedik, sorrendben a 34. Vizsla Túrán 2010. július 25-én, vasárnap a Velencei-hegységben, Nadapnál! Ezúton is köszönjük továbbá Novák Gyöngyösnek, Hegedüs Tamásnak és Fickó vizslának a helyszínjavaslatot és közreműködésüket az előkészületekben!

A zord időjárásnak köszönhetően a túrán sem hivatalos regisztráció, sem regisztrációs díj gyűjtése nem történt.

Találkozzunk a 35. Vizsla Túrán 2010. szeptember 26-án, vasárnap! A helyszín még szervezés alatt!
33. Vizsla Túra Galéria
2010. június 24. csütörtök2010. június 24. csütörtök

vélemények.jpg

Sziasztok!
Annyira jó volt a mai túra (is). Köszönjük az időjárásnak, hogy ilyen kedvező volt.:-)  A rendezőknek, túravezetőknek pedig a flott lebonyolítást! Mi (jelenleg még épp) nem vizslások nagyon jól éreztük magunkat a sok nyüzsgő ebzet között. Pici kutyák milyen édesek voltak és hogy bírták a gyűrődést! A szerelmem viszont Benőkém! Drága gyönyörűséges öregcsontom, édes puszikat kaptam tőle, annyira örülök, hogy találkozhattunk! Nagyon jó egészséget Drága Örökifjú Barátom, szeretnék még nagyon sokszor találkozni veled a túrákon! Le a kalappal, hogy milyen klassz vagy! Már 2008. januárban, a 8. vizslatúrán (nekünk ez volt az első, amin még drága Fredókánkkal voltunk  és mint utóbb kiderült, Benőkének is!), az öregünket fogadó szeretet mellet az is nagyon jó érzés volt, hogy a sok vizsla között látunk egyéb fajta és keverék kutyát is. Ezen felbátorodva vittük egy idő után a a sok fajta kutya, de még macskalelket is magában hordozó Blekinket, aki ez első alkalmakkor még inkább kitért a sok "lökött vezsla" rohangászása elől, de egyre jobban oldódott és épp egy éve, mikor Fredo stafétabotját átadtuk Benő kuttynak Tatán, olyan viháncolást és pancsolást rendezett a több, mint 13 és fél évével, mint egy kamaszkutya. Örömmel üdvözlöm azt, hogy már a vizslatúra felhívásban kimondottan említitek, hogy nem kizárólag vizsláknak szól. Nagyon szimpatikus ez, más fajta rendezvényén is találkozom ilyen lehetőséggel, pl. agárversenyeken a foxi és a bedlington már szinte "fajtabelinek" számít, de ott is láttam már mindenféle kutyát. Úgy gondolom, hogy ettől az "alap" kutyafajta szeretete és elismerése nem szenved csorbát. Mi és kuyáink is jóleső fáradtsággal tértünk haza, várjuk a következőt! Úgy érzem, ma sem voltunk kevesen.:-D

T. Mari, Szilvi, Gábor és és Bogár, Golyó kutyák


 


33. Vizsla Túra köszönőlevele
2010. június 24. csütörtök


CIMG8992_stamp.jpgKöszönjük annak a 77 bátor vizslának és gazdájának,
akik a változékony időjárás és szúnyoginvázió, valamint a kényszerű időpontváltozás ellenére részt vettek az idei hatodik, sorrendben a 33. Vizsla Túrán 2010. június 20-án, vasárnap legkedvesebb helyszínünkön, a Tatai Öreg-tónál!
Találkozzunk a 34. Vizsla Túrán 2010. július 25-én, vasárnap! A helyszín a katasztrofális belföldi terepviszonyok miatt még szervezés alatt!


A 33. Vizsla Túrán a regisztrációs díjakból összegyűlt összeget (68.000 Ft) az alábbiakra használtuk fel:

 • vizslaezres3.jpgSamu vizsla költségei (kutyaágy, táp, orvosi költségek): 3. részlet
 • Károly bácsi kávézója táblák és molinó, valamint regisztrációs molinók a 33. Vizsla Túrához: 1. részlet
 • Irma néni pogácsája kuponok a 32. Vizsla Túrához: 1. részlet
 • chipbeültetési kuponok a 33. Vizsla Túrához: 1. részlet
 • Vizsla Túra infotábla a 33. Vizsla Túrához
 • Czabán- Czifra Czinke vizsla óvodai költségei

32. Vizsla Túra Galéria
2010. június 1. kedd32. Vizsla Túra köszönőlevele
2010. június 1. kedd


Borosjeno_stamp.jpgKöszönjük annak az 57 bátor vizslának és gazdájának, akik a rettenetes esőzések és viharok, illetve a kényszerű túraútvonal-módosítás ellenére részt vettek az idei ötödik, sorrendben a 32. Vizsla Túrán 2010. május 30-án, vasárnap Pilisborosjenőn!
Találkozzunk a 33. Vizsla Túrán 2010. június 20-án, vasárnap közkívánatra a Tatai Öreg-tónál!vizslaezres3.jpgA 32. Vizsla Túrán összegyűlt regisztrációs pénzt (49.000 Ft) az alábbiakra használtuk fel:

 • 250 db kupon Irma néni pogácsájához Károly bácsi kávézójának megnyitása alkalmából a 32. Vizsla Túrához
 • 2 db Károly bácsi kávézója-tábla habkartonból a 32. Vizsla Túrához
 • Samu vizsla költségeinek 2. részlete (ágy, orvosi kiadások, eledel, felszerelések)


31. Vizsla Túra Galéria
2010. április 28. szerda31. Vizsla Túra köszönőlevele
2010. április 28. szerda

F_t_014 stamp.jpg
Köszönjük annak a 146 boldog vizslának és gazdájának, akik részt vettek az idei negyedik, sorrendben a 31. Vizsla Túrán 2010. április 25-én, vasárnap Fóton!
Találkozzunk a 32. Vizsla Túrán 2010. május 30-án, vasárnap Pilisborosjenőn egy igazi nagy, 12 km-es kiránduláson!


A 31. Vizsla Túrán összegyűlt regisztrációs pénzt (138.000 Ft) az alábbiakra használtuk fel:

 • vizslaezres3.jpg150 db Vizsla Túra-kulcstartó ajándékba a 30. Vizsla Túrán résztvevő gazdiknak
 • Miczek Zsófi-vadászkutya iskola díja Csillik Gábor és Berek kutya részére
 • Kovács Patrícia és Gusztos Péter esküvői nászajándéka Janka és Károly vizsla részére
 • 2 db Károly bácsi kávézója-póló a büféseknek a megnyitás alkalmából 32. Vizsla Túrához
 • 250 db kupon a Hungarovet-Vizsla Túra mikrochip akcióhoz a 33. Vizsla Túrához
 • Samu vizsla költségeinek 1. részlete (ágy, orvosi kiadások, eledel, felszerelések)
 
CIMG9955_stamp.jpg

Köszönjük annak a 162 (!) boldog vizslának és gazdájának, akik részt vettek az idei harmadik, sorrendben a 30. Jubileumi Vizsla Túrán 2010. március 28-án, vasárnap Csobánkán! Az eddigi túrák szelleméhez méltó módon, egy hatalmas közös kirándulással és apró ajándékokkal ünnepeltük meg ezt a nevezetes jubileumot.
Találkozzunk a 31. Vizsla Túrán 2010. április 25-én, vasárnap Fóton!


vizslaezres3.jpgA 30. Vizsla Túrán összegyűlt regisztrációs pénzt (152.000 Ft) az alábbiakra használtuk fel:

 • 200 flakon ásványvíz a 30. és 31. Vizsla Túrához
 • 5 csomag ajándék a Vizsla Túra fotópályázat nyerteseinek
 • 500 db Vizsla Túra biléta a regisztrációkhoz
 • 10 db műanyga itatótál a regisztrációkhoz
 • Málna és Panka vizsla oltásainak költsége30. Vizsla Túra Galéria
2010. március 28. vasárnap29. Vizsla Túra Galéria
2010. március 1. hétfő29. Vizsla Túra köszönőlevele
2010. március 15. hétfő


29_vt_stamp.jpgEzúton köszönjük annak a 102 vizslának és gazdájának
, akik részt vettek az idei második, sorrendben a 29. Vizsla Túrán 2010. február 28-án, vasárnap a Kopár Csárdánál! A kellemes tavasz-illatú napon a Zajnát-hegyek vidékét látogattuk meg. Külön köszönjük azoknak a lelkes gazdiknak, akik jelmezekkel is készültek a 2. Vizsla Farsangra és így még mosolygósabbra sikerült ez a remek nap!
Találkozzunk a 30. *Jubileumi* Vizsla Túrán 2010. március 28-án, vasárnap!


vizslaezres3.jpgA 29. Vizsla Túrán összegyűlt regisztrációs pénzt (89.000 Ft) az alábbiakra használtuk fel:


vélemények.jpg
Kedves Vizslatúra Staff!

Ezúton szeretnénk mégegyszer megköszönni a remek vasárnapi kirándulást. 7 hónapos Maya kutyámmal ez volt a harmadik, ámde legizgalmasabb vizslatúránk, köszönhetően Maya önállóságának, aki a regisztrációnál úgy döntött, nem vár rám, inkább elmegy az előző csapattal. Köszönöm a gyors, flott intézkedéseteket, amivel a néhány perces, de óráknak tűnő ijedtség (és krokodilkönnyek :-)) után megtudtam, Maya merre kóborol. Köszönöm továbbá Tóbiás gazdáinak, hogy a túra erejéig családjukba fogadták az önállósodó, kamasz Mayát. A következő túrán találkozunk!

Üdv: Nagy Éva és Maya
28. Vizsla Túra köszönőlevele
2010. január 18. hétfő


muffin 2.jpg

Ezúton köszönjük annak a 157 (!) vizslának és gazdájának, akik részt vettek az idei első, sorrendben a 28. Vizsla Túrán 2010. január 17-én, vasárnap a Kamaraerdőben! Az év első közös kirándulását Remete Szent Antal, a háziállatok védőszentjének napja, valamint a Vizsla Túra megalapításának 3. évfordulója alkalmából rendeztük meg.
Ezzel a rendkívül magas részvételi számmal (157) saját eddigi létszámrekordunkat döntöttük meg!
Köszönjük továbbá Whelan Juditnak és testvérének, Rábai Zsuzsinak azt a fantasztikusan szép és finom muffin-csomagokat, amiket a részt vevő vizsláknak és gazdáiknak kiosztottak a regisztrációnál!
Találkozzunk a 29. Vizsla Túrán 2010. február 28-án, vasárnap!
Regisztráció: 10.30h-tól
Utolsó túracsapat indulása: 11.30h
További részletek 2010. február 8. után itt, a honlapon és a körlevélben!


 

A 28. Vizsla Túrán összegyűlt regisztrációs pénzt (137.000 Ft) az alábbiakra használtuk fel:

 • vizslaezres3.jpga Vizsla Túra fotópályázat győzteseinek bekeretezett oklevél készíttetése
 • Vizsla Túra logós frizbik, sálas nyakörvek és kulcstartók gyártatása a 3x3 ajándékcsomagokhoz
 • a Vizsla Túra megalapításának 3. évfordulója alkalmából készíttetett születésnapi torta költsége
 • a Vizsla Túra megalapításának 3. évfordulója alkalmából megrendezett stábtalálkozó és megbeszélés költsége a RestoGaborban
 • a www.vizslatura.hu domainnév éves díja 2010-re
 • a 28. Vizsla Túrára készített 120 db születésnapi kutyamuffin + 120 db születésnapi gazdimuffin költségének 2. részlete28. Vizsla Túra Galéria
2010. január 19. kedd