Vizsla Túrák







Powered by NetOffice

2008. március 31. hétfő


"Szeretném megköszönni nektek életünk elsõ Vizsla Túráját, amely fantasztikus élmény volt. Csokit talán még sosem láttam ilyen boldognak, mint amikor felszabadultan futkosott a többiekkel - sõt még egy helyes vizslalánnyal is összebarátkozott...!"

J. A., T. M. és Csoki



"Harmadszor voltunk Vizsla Túrázni és Nagyon köszönjük NEKTEK, hogy ismét lehetővé tettétek a vizslánknak és Lucának az önfeledt ugrabugrálást, szaladgálást, játékot. A pancsolás és az úszás a többiekkel (a víz és sár fröcskölése ránk, kétlábúakra) új élmény volt mindannyiunknak; és FANTASZTIKUSAN éreztük magunkat! Mégegyszer mindent köszi ;-)!"

N.T.E. és Luca


"A Vizsla Túra nagyon jól sikerült. Köszönjük nektek a sok munkát, ami nélkül ez nem jöhetett volna létre. További eredményes munkát, és sok sikeres Vizsla Túrát kívánunk nektek. Meg persze mindenkinek."

K. Dorina, K. Ferenc és LILI


"Nagyon örölünk, hogy ismét ott lehettünk ezen a fantasztikus Vizsla Túrán, köszönjük! Fantasztikus ennyi vizslát együtt látni játszani! Csoki, a Lizi nagyon szereti csokit! :-) Már várjuk a következő vizslatúrát!"

V. N. és Lizi

 

"Köszönjük szépen a mostani túrát is, nagyon jól éreztük magunkat, öröm volt látni a vizsláinkat ismét ilyen boldognak!"

D. Á. és Alfi

 

"A 4. Vizsla Túrát köszönjük szépen, ennyit még nem úszott Roni, mint vasárnap :)"

J. K. és Roni


"Köszönjük a 4. Vizsla Túrát! Fantasztikus volt látni a sok boldogan pancsoló, úszó kutyát! Megyünk máskor is!"

T. Á. és családja, valamint Bodza