Vizsla Túrák







Powered by NetOffice

2008. április 1. kedd


"Kedves Szervezők! A mai nap is csodálatos volt, mint idáig mindegyik, amit veletek és kedvenceitekkel töltöttünk. Köszönjük nektek megint! Mi biztosan ott leszünk minden ilyen programon."

R. K.


"Remek volt a tegnapi túra, nagyon jól éreztük magunkat! :-)"

V. L.


"Köszönjük, hogy ott lehettünk! Jól elfáradtunk, de barátokra leltünk! Várjuk a következő invitáló levelet!"

R. H.



"Köszönjük a részvételi lehetőséget. Élmény volt látni a kutyákat az erdőben! Amiben tudunk, továbbra is segítünk."

P. B.


"Sajnos nekünk sikerült odafelé is legalább úgy eltévedni, mint magán a túrán... de igazán jó élmény volt így is... Köszönet mindenért!!! Regisztrálnunk legalább sikerült és nincs az a pénz, amiért kihagynánk a Vizsla Majálist!!! Sajna nekünk nincs kocsink, így mindig másokra utalva érkezünk :( De mostmár tuti ott leszünk időben és nagyon szeretnénk valamiben segíteni!!!!!"

V. A.


"Köszönöm ezúton is a szuper szervezést! Kajlával együtt nagyon jól éreztük magunkat, és tuti megyünk a következőre is."

P. O.


"Kedves Vizsla Túra Szervezők!Köszönjük a szép napot, igazán jól éreztük magunkat a Túrán."

F. A.


"Köszönjük, nagyon-nagyon jó volt és máskor is szívesen segítünk!"

Sz. N.


"Köszönjük nektek a csodálatos túrát, ismét nagyon emlékezetes napunk volt! Az egész család elkísérte Pablot és anyukám azóta is mindenkinek ezt meséli! Szenzációs,hogy a következõ programot rögtön utána külditek,mert így sokkal könnyebb kibírni egy hónapot!"

K. B.


"Nagyon jó volt a túra, kutyáink rendesen elfáradtak. Samu, ahogy beült az autóba, 5 percen belül már aludt. Otthon is csak enni és pisilni kelt fel másnap reggelig. Nagyon jó és szép volt a terep és nagyon jó érzés volt ennyi vizslát látni egy "kupacban"."

M. V. E.


"Nagyon-nagyon élveztük a vasárnapi túrát, a család "öregebbjei" rendesen kinyúltak az utolsó emelkedõktõl, de ezzel együtt is megérte elmenni! A lányaim már mennének a következõre...:o)) Köszönjük a lehetõséget, biztos megyünk máskor is!"

Sz. M.