Vizsla Túrák







Powered by NetOffice

2008. április 6. vasárnap

Szenzációs ötlet volt a vizslatúra, ennak az élményét, szépségét, és nagyságát szerettem volna a kis Jubileumi klippben elmondani! Köszönjük az eddigi munkátokat, minden vizslás nevében!

Niki, Doni, Hubavizsla


 


Az én Hubámnak nincs törzskönyve, alapvizsgája... Nem rendelkezünk MEOE tagsággal... De ma úgy éreztük tartozunk valahova! Valahova, ahol TÉNYLEG nem számít, hogy "ilyen vagy olyan, saját vagy kölcsönkutyája, innen vagy onnan levõ vizslája van" EGY a lényeg, hogy együtt legyünk egymás, de leginkább kutyusaink kedvéért. Köszönöm a kedvességet, figyelmességet amit a Rendezõktõl kaptunk, fantasztikus érzés volt, hogy az elsõ Vizsla Túránkon  nem éreztük magunkat kívülállóként. Elfogadtak, befogadtak minket rögtön. Köszönöm Huba nevében is aki nem gyõz hálás lenni a mai napért, millió és millió puszit nyom az ágyon fekve, fáradtan, elégedetten. Sokat jelentett ez a nap számunkra! (Többekközött rájöttem nem vagyok õrült amiért úgy hívom magamhoz Hubát, hogy "Gyere ide anyához...", mert sok gazdi mondta ezt "vizslagyerekének" a mai naponSzükség van a Vizsla Túrára, több mint egy egyszerû túra, több mint egy fajta találkozó, s hogy miben több? Azt nagyon nehéz megfogalmazni, azt csak egy igazi kutyás tudja, azt érezni..., átélni lehet (kell!) !!!KÖSZÖNJÜK!

M. D. és Huba


Nagyon szépen köszönjük Nektek, hogy ilyen szép helyre invitáltatok bennünket. Nagyon jól éreztük magunkat, Lujzáról nem is beszélve, aki az elsõ szülinapját ünnepelte Veletek. Minden elismerésünk Nektek a szervezésért. Mi már nagyon várjuk a következõ Vizsla Túrát!!!

S. M., R. és Lujza


Nagyon jól éreztük magunkat az első Vizsla Túránkon :)

L. V. és Maja kutya


Nagyon jól éreztük magunkat Frédivel Vizsláson. Igaz, mire hazaértünk ,annak ellenére, hogy már a kocsiban ájultan aludt, rogyadozó lábakkal botorkált el a helyéig és a vacsora elfogyasztására szánt idõn kívül egy percet sem bújt ki a vackából, az esti utolsó sétára szinte le kellett vonszolni. Ma reggel már úgy ébredt, mintha mi sem történt volna, a szokásos reggeli "kocogó edzésen " nagyon laza volt. :-)
Nagyon szép helyen volt a jubileumi túra, jó sok kutyus jött össze megint, az idõ csodálatos volt, nagyon nagy élvezettel néztük az önfeledten lubickoló, viháncoló vizslukat. Reméljük a következõn is ott leszünk.
Köszönjük a szervezõknek, hogy ismét egy ilyen jól sikerült hétvégét hoztak össze nekünk!

T. M. és az ifjak, na és nem utolsó sorban FRÉDI ! :-D


A tegnapi Vizsla Túráról szeretném megosztani veletek az érzéseimet.Elsõ alkalommal vettünk részt a túrán, családostól. Nekünk ugyan Dalmatánk van, de a baráti kör „vizslásai” tiszteletbeli vizslává fogadták a Pöttyöst.(Külön tetszett, hogy cseppet sem lepõdtek meg a szervezõk, mikor Dalmatával regisztráltam a Vizsla Túrán.) A leginkább érdekes érzésem a túrán az volt, hogy nem kellett állandóan figyelnem a kutyát, hogy oda megy valakihez, megszagolja…. A hétköznapokban ez állandó gond. Pötty igen barátságos, mindenkihez van egy jó ’szava’. Csakhogy a kutyátlanok ezt nem mindig veszik jó néven. Sõt! Nem szoktam megkötni a kutyát, hiszen szót fogad, más kutyát is barátságosan üdvözöl. De sok ember elmenni is fél mellette, nemhogy megsimogatná. De a túrán olyan nyugodt voltam, hiszen (majdnem) minden gazdi imádta a más kutyáját is. Szocializálódhatott a Pötty, mert senki nem rángatta el a kutyáját, esetleg gyerekét, mondván sietünk, vagy hogy nehogy megharapjon az a dög… Fantasztikus volt nézni, ahogy ismerkednek egymással az ebek. Ki bátran, ki félszegen. Ilyen világot képzelhetnek el legszebb álmaikban! A szokásos esti sétánkon, ahol összejönnek a kutyabarátok (3-4 Vizsla és a Dalmata) eljátszottunk a gondolattal, hogy ha így haladunk, (ugyanis ketten kezdtünk el kutyát sétáltatni) egyszer lehet, hogy mi fogunk benneteket kutyás-találkozóra hívni. JJJJÉlmény volt! Köszönöm!

L. A. és Pötty kutya


Egyrészt köszönjük a szervezést, Öcsi természetesen ismét nagyon jól érezte magát.Viszont engedjetek meg nekem egy pár kritikus megjegyzést is:egyrészt én nagyon rövidnek találtam a "túrát". Összesen ha 2 km-t sétáltunk, és ennyi. Másrészt, ha a saját túravezetõnkkel visszaindultunk volna, akkor nevetségesen rövid lett volna az egész, részemrõl ezért nem autóztam volna 100 kilométert. Mindenesetre maradtunk, és csak akkor indultunk vissza, amikor már nagyon kevés eb maradt a tó körül. Így viszont azt tapasztaltuk mire visszaértünk, hogy sehol egy szervezõ, se senki. És még csak délután 3 óra volt! Ezt így egy kicsit kevésnek érzem. Se közös programok, se semmi, csak odarobogtunk a tóhoz, majd vissza, és már csak pár porfelhõcske maradt utánunk... Az sem tetszett, hogy a túra egy része úton ment, így az autókra is figyelni kellett. A találkozás a birkákkal és a birkák tulajdonosával szintén nem volt kellemes, de ez nyilván nem volt elõrelátható, én nem tudom, honnan tudhattuk volna, hogy magánterületen vonulunk át...
Szóval összefoglalva: a túra túl rövid volt, és a szervezéstõl egy kicsit többet várnék: persze az is jó, hogy összejön ennyi vizsla, de mennyivel jobb lenne, ha ez nem egy két-három órás program lenne! Mindegy, végülis a lényeg, hogy az eb jól szórakozott, de a helyzet az, hogy még rendesen kifárasztani sem sikerült...De természetesen már most nagyon várjuk a következõ túrát!!!

H. T. és Öcsi kutya


Köszi a túraszervezést, klassz volt minden vasárnap.

V. L. és Betyár kutya


Zuluval mi is részt vettünk, most elõször a Vizsla Túrán. Örömmel vettünk részt, jó volt látni, milyen boldog a kiskutyánk a kirándulástól.
Picit talán rövidnek találtuk a "programot" ezért is maradtunk még a tóparton tovább és csak sokkal késõbb indultunk haza. Talán legközelebb mások is szívesen vennék ha 1-2 óra utazás után nem csupán 1-2 órát töltenénk együtt hanem többet is. Összeségében azonban jól éreztük magunkat.
Viszont volna egy nagyon bosszantó észrevételem, az ajándék csomagban volt egy "teniszlabda" is. Ezt nyugodtan odaadtuk kutyusunknak, azt gondolván tartós darab, ha már kutyáknak szánták. Sajnos tegnap délelõtt, míg egyedül volt otthon teljesen szétszedte és jórészét be is termelte pocakjába. Ennek persze estére meg lett az eredménye, éjszaka sorozatos alkalmakban mindent kihányt magából. Nagyon sajnáltuk a kis kutyusunkat mert szenved tõle rendesen. Furcsának tartom, hogy ilyen minõségû ajándékokat osztogattak, remélem másnak nem lett belõle baja, talán felhívhatnátok a többi gazdi figyelmét, hogy ezzel a labdával ne hagyják egyedül a kutyájukat.

P. F. és Zulu kutya


Nagyon jól éreztük magunkat a jubileumi túrán.A helyszín kiváló választás volt. Az idõ tökéletes,ennél szebbet kívánni sem lehetett volna. Jack nagyon élvezte a nagy hancúrozást .Estére teljesen elfáradt. Gratulálunk a szervezéshez.
köszönjük a lehetõséget , hogy ott lehettünk. Alig várjuk már a következõ túrát.

N. L. ,Böbe  és Jack kutya


A 10. vizslatúrára sajnos nem tudtam elmenni, mert el kellett utaznom, de a kedvesem elvitte Benõt és újfent nagyon jól érezték magukat. Itt vannak a képek mindenki megtekintésére.

Gy. Cs. És Benő kutya


Köszönjük szépen a 2008. 03.30 án megrendezett vizslatalálkozott / Vizsláson/ Nagyon jol éreztük magunkat, és a Zsiga vizslánk is! Továbbra is ha nyilik rá alkalmunk fogunk jelentkezni egy ugyan ilyen vidám hobortos kirándulásra!

tiszetlettel: Dajka Zsuzsanna


Hyper kutyussal mi is elsõ alkalommal vettünk részt a Vizsla Túrán és fantasztikusan éreztük magunkat. Jó volt látni, hogy ennyi ember idõt és fáradtságot nem kímélve összegyûlik, hogy örömet okozhasson vizslájának. Ezúton szeretne Hyper Lujza kutyusnak egy hatalmas kutyapuszit küldeni és köszöni szépen a sok közös játékot! Örülünk, hogy a részesei lehettünk egy ilyen fantasztikus dolognak és mindent megteszünk azért, hogy legközelebb is ott lehessünk!!

Ani, Viktor és Hyper


Nagyon jól éreztük magunkat a 10.- nekünk elsõ - túrán is,örültünk,hogy ez egy olyan program,ahol a család valóban minden tagja résztvehet. Köszönet és sok sikert a továbbiakban.

Mattliák Erika, Norina, Happy


Ez volt az elsõ vizslatúra, amelyen részt vettünk Dorka kutyával. Nagyon jól éreztük magunkat, remek ötletnek tartjuk a közös túrákat. Dorka még bátortalan volt, de eméljünk hamarosan kedvet kap és  esetleg együtt viháncol majd a többi kutyával.

K. K. és Dorka kutya