Vizsla Túrák







Powered by NetOffice

2008. május 25. vasárnap
vélemények.jpg

Köszönjük ezt a napot, jól éreztük magunkat! Mindenkinek ölelés!

Vince & Csabi


Talán ez volt ebben az évben a legjobb Vizslatúra! Jó fejek voltak az ebek is és a gazdik is (az utolsó csapattal mentünk), nagyon jókat beszélgettünk túra közben. Fickó és Roxi még ma reggel sem tért magához!

Tóthné Mócsány Edina, és Roxy meg Fickó vizsla



Tegnap hősiesen végigmentünk a túrán. Esküszöm Frédi érezte, hogy vizslatúra lesz, nagyon izgatott lett, ahogy Nagykovácsiba értünk. Egy kis eltévelyedés miatt telefonos segítséget kaptam Mónitól és már semmi sem tarthatott vissza minket. A kilátóhoz vezető utat igencsak komótosan tettük meg Frédivel, de csak egyszer álltunk meg inni, pihegni. Utána már nem fordultunk vissza, lefelé nagyon kellett kapaszkodnom, a kisöreg úgy húzott, azt hittem bukfenc lesz a vége a meredek lejtőn.  A kis Matyi gazdijával megállapítottuk, hogy tévedtünk, mikor azt hittük, a kilátóhoz érve túl vagyunk a túra nehezén. :-) A kocsihoz visszaérve azért nagyon megörült Fredo, hogy közel háromórányi séta után befeküdhet a kis vackába. Gyerekek! Ez a kutya fiatalodik! Arra számítottam, hogy a szokásos zsibbadtság lesz úrrá rajta és most lesz csak igazán lelkiismeret furdalásom, hogy túlfárasztom az öreget. Ehelyett este megint szinte veszekednem kellett vele, hogy a telken hagyja abba a le-föl kocogást. A vacsora pillanatok alatt elfogyott és az esti séta után azért nagyon békésen (mosolygósan) aludt. Megint egy jó napot tudhatunk magunk mögött.
Köszönjük!

Frédi és T. Mari


Nagyon jó volt a vizslatúra, köszönjük, hogy ott lehettünk, a szervezés profi volt, a turnusunk pontosan indult, a túravezetők végig elöl mentek, lelkiismeretesen végezték a munkájukat, a táj gyönyörű volt, a kutyák jól érezték magukat! Az ajándékoknak is nagyon örültünk! Találtunk egy kékeslila vékony anyagú pamut pulóvert, nálunk átveheti a tulajdonosa: Üdvözlettel:

Ági és Alfi


Köszönjük a mai napot. Most is remekül éreztük magunkat.

Emese és Luca kutya


Ismét egy jó hangulatú túrán vehettünk részt, köszönet érte a szervezőknek!

Laci és Betyár