Vizsla Túrák







Powered by NetOffice

2008. július 31. csütörtök

vélemények.jpgElőször is szeretném megköszönni a hétvégi túrát. Nagyon jó ötlet volt, hogy fürödni is lehetett. Igaz a mi kutyánk Matyi még csak 6 hónapos és nem merészkedett mélyre, de nagyon élvezte.

Köszönettel: Máthéné



Köszönjük a vasárnapi sétát, fürdőzést!!!Kicsit csaltunk...az árnyékos (tavalyi túra) útvonalat jártuk be. Mentségünk: velünk volt a nagymama is! ;-) A víznél újra csatlakoztunk a többiekhez. Mégegyszer köszönet a szervezőknek!

Emese, Luca


Nagyon jó volt a túra! A meleg és az utazás alatti türelmetlen várakozás egy kicsit odaverte Frédikémet, de egy kis csalással megrövidítettük a Dunához vezető utat, ott jól kihűsölte magát az öreg. Ő nem úszott, már nem igényli, de beállt hasig a vízbe és jókat ivott. Ez neki maga volt a Kánaán. :-) Velünk volt a majd 13 éves keverék Blekink, aki eleinte tartózkodott a sok hebrencstől, de a Dunához érve nem bírt magával, elszántan vetette bele magát a vízbe és lopkodta el a más kuttyoknak dobott botokat. Mikor még fiatalabbak voltak, sokat jártunk arra felé és meg vagyok győződve róla, hogy tegnap a kocsiban már a rakparton, a Duna illatát megérezve, sejtették, hogy hova tartunk! Velünk volt még Golyó, szintén keverék, ő már Tatán is vizslatúrázott, fantasztikusan pörgött a kis ördög. Frédi és Bleki elégedett pofivla alszanak, biztosan a túráról álmodnak. Valaki megkérdezte, hogy biztosan jó-e a túrázás Frédinek. Nem vettem rossznéven a kérdést, mert mikor csetlik-botlik a melegtől és a vaksiságtól, tényeg kérdéses, hogy kell-e ez neki? De amikor a túra után hihetetlen elégedettséggel és a szokásos mosolygással alszik, úgy érzem nem tettem vele rosszat. Köszönjük ezt a szép napot! (is) :-)

T.Mari, a fiatalok, meg Frédi, Bleki, Golyó kutyák


Köszönjük a mai túrát is, nagyon jól éreztük magunkat. A vizsik és mi is kellemesen elfáradtunk, Roxi gyakorlatilag szétázott a sok úszástól. Túra után megebédeltünk a Tahi Grill Teraszon, ahol nemcsak minket, de a kutyákat is szívesen látták. A pincér hölgy külön-külön tányérban szervírozta Fickónak és Roxinak a friss vizet. Mindenkinek ajánlom a helyet! Pöszke ma igazán örömmel nézhetett le a sok boldogan pancsoló vizslára!

Tóthné Mócsány Edina, valamint Fickó és Roxi


Népes társasággal voltunk tegnap a túrán. Két fiam, barátnőik, egyikük kislánya, Frédi, a mindjárt 13 éves keverék Blekink, meg az egyik lány Golyó keveréke (utóbbi Tatán is velünk volt). A melegből és a napsütésből egy kicsit sok jutott, de túléltük, a Dunánál a víztől, az árnyas lombok alatt a vidáman hancúrozó kutyák látványától teljesen felfrissültünk. A hazafelé úton Kutyáink jóízűen aludtak a kocsiban, az esti vacsora után pedig hihetetlen elégedetten aludtak, lábaik kis rángásaból arra gondoltam, ők még mindig a túrán járnak! :-D Még egyszer köszönjük ezt a klassz napot!

T. Mari :-)


Remélem a következő vizslatúra is ilyen szép időben lesz, már várjuk az új felhívást. A vasárnapi túrán tudod mi tetszett igazán, hogy úgy egybe volt mindenki. Nekünk ez volt a második. Az előző Nagykovácsiban nekünk mint első túrásoknak furcsa volt, mert szinte egyedül sétáltuk végig Frédi gazdájával. Mire a végére értünk már alig volt egy pár autó, pedig én arra számítottam, hogy lesz a végén valamilyen közös játék a kutyáknak. Olyan érzésem volt, hogy mindenki végig ment az úton aztán tűz haza.Sok sikert és kitartást kívánok az összes szervezőnek. Remélem még évekig túrázhatunk.

Máthéné Gyöngyi


Nagyon szépen köszönjük a vasárnapi pancsival egybekötött kirándulást! Homok kutyánk is élvezte nagyon, bár ő nem nagyon pancsis kutyu, de a lányok kedvéért, ill. után hajlandó volt a vízbe merészkedni:))) Tetszett nagyon, hogy a parton mindenki találkozott a másikkal és több idejük volt az ebeknek az egymással való játszadozásra, ill. ismerkedésre. Köszönjük nektek!!!

Homok és Ja-Ni