Vizsla Túrák







Powered by NetOffice

2008. szeptember 22. hétfő

vélemények.jpg

Ez a mai nap is csuda jó volt!!!!!
Azt hittem, hogy a kedvezőtlen időjárás miatt kevesen leszünk, de örömmel tapasztaltam, hogy szép számmal jöttünk össze. Végül az időjárás is nagyon kedvező volt.
Edit! Annyira örülök, hogy fájdalmad ellenére új kiskutyád van! Galócát senki nem pótolhatja, de Csipike segít, hogy csak a szépre emlékezzél! Koromnál fogva van tapasztalatom, hogy ilyen estekben egy új jövevény tud segíteni a fájdalom enyhítésében. Megsúgom, hogy Csiperke a fiatalokat totál letámadta, mikor szendvicset ettek! Kunyera Maca! : -D
Annak is nagyon örülök, hogy Szabó Trixivel váltottunk néhány szót. :-))) Köszönöm minden régi és új érdeklődőnek, aki Frédikémet megcsodálta korára való tekintettel. :-)) Bleki kutyám (13 éves, 2 hónapos korában mellénk keveredett keverékünk), és 7 éves Golyó kuttyunk (havanegse (így írják?), uszkár keverék), egy kis kavart okoztak, nem győztük őket hívni, terelgetni, ezért bocsi a vizslásoktól, de mentségünkre szolgáljon, hogy ők is nagyon jól érezték magukat, csak hát nem tudtak vizsla módra viselkedni, pontosabban időnként nem tudtak a vizsla vehemenciával lépést tartani. Igaz, hogy vizslaközelben élnek, de EGY vizsla nem olyan, mint egy CSAPAT vizsla. :)))  Remélem, nagy gondot azért nem okoztak. Matyikám, milyen komoly kamasz lettél! És nem jut eszembe  a kis weimari neve, aki Aranyos-szegeleten mellettünk parkolt, két hónapos volt és ott sertepertélt mellettünk, milyen nagy lettél már! Tündéri volt a 13 hetes kis manó! Na meg a másik nem vizsla bébi!
Móni! Majd két hónapja szeretnék eljuttatni valami csekélységet hozzád, egyszer majd csak sikerül! Nagyon jól éreztük magunkat, most is! Köszi, nagyon sokszor!!!!!

T. Mari, Frédi, Bleki. Golyó és a fiatalok



Kedves Edit!
Nagyon jól éreztük magunkat a mai Vizsla Túrán. Ez volt az első Túránk a 6 hónapos vizslalányunkkal, Borival. Amint megérkeztünk, Bori őrült hévvel vetette bele magát a csomagtartóból az ismerkedésbe. Eddig el sem tudta képzelni, hogy ennyi vizsla cimbora is létezik, ráadásul egy helyen. (A vizsla oviban eddig max. 4 vizsla cimbivel tudott hancúrozni.) Nagyon jó volt látni Bori örömét és a sok szebbnél szebb vizslalányt és vizslafiút, akik együtt kergetőztek, szöcskéztek. Borit sikerült egy kukoricacsővel becsalogatni a halastóba is. (Ez nála nagy teljesítmény, mert sajnos egyelőre nem sikerült felfedeztetni vele az úszás örömét.) Kellemesen elfáradtunk, de jól fel is töltődtünk a túrán. Ezt jelzendő hazafelé az autóban és utána otthon is kemény horkolás volt folyamatban Bori részéről. (Persze az esti sétára ismét kinyílt a szeme és lelkesedése.) Köszönjük szépen az akadálypályát, amit a 2. legfiatalabb vizsla címért kaptunk. Ma este már ügyesen szlalomoztunk is a segítségével az udvaron. J Köszönjük szépen a szervezőknek és a kísérőknek is! Ha megtehetjük, biztosan veletek tartunk a következő alkalommal is. Szívesen megyünk hasonló vagy nehezebb terepviszonyok közé, esetleg erdős/fás vidékre is.Profi csapatotok van, gratulálok! Kitartást és sok további sikeres túrát kívánok!

Üdvözlettel: Tajthy Gabriella


Sziasztok! Köszönjük a túra szervezőinek és a helyi vizslásoknak, hogy ismét egy nagyon szép helyet ismerhettünk meg. A kutyaúszásnak ugyan nem kedvezett az időjárás, viszont így is egy jó kis rohangászós, pocsolyázós, ismerkedős túrán vehettünk részt. Külön köszöntjük  Editék új kutyusát, Csiperkét a csapatban!

Tóthné Edina, Fickó és Roxi


Köszi mindent a Gomba-túráért. Nagyon jó volt. Szerintem ez az időjárás volt a legideálisabb. Már készülünk a következőre. Minden szervezőnek szép vizslás napokat kívánok.

Máthéné Gyöngyi