Vizsla Túrák







Powered by NetOffice

2009. április 29. szerda


vélemények.jpgKöszönjük a mai túrát a Gombán és környékén lakó vizslásoknak, nagyszerűen sikerült! A környék nagyon szép, az egyik kedvenc túránk a gombai. Nagyon jó ötlet volt a "büfékocsi", jó volt fáradtan leülni a túra után egy friss szendviccsel, pogácsával és hideg üdítővel barátok között pihenni és beszélgetni még egy kicsit. Sajnos Frédivel csak autóban találkozhattunk, de ő már megengedheti magának, hogy sofőrrel túrázzon. Kívánunk neki még sok-sok szép napot szerető családja körében!

Tóth Attila és Edina, Lola és Fickó vizsik



Kedves VizslaTúrások! Szeretnénk megköszönni Nektek ezt a remek napot. Az idő is szuper volt, igazi vizsla fürdésre alkalmas. Köszönet a sok finom eleségért, amit a regisztrációnál kaptunk. Külön hála Frédinek, a szülinaposnak, és gazdijának az ajándék csemegéért! Isten éltesse sokáig! Nagyon jól érzetük magunkat, legközelebb is megyünk!

Üdv, Andi és Bátor kutya, András, Piroska és Jinny eb  



Kedves Vizslatúra szervezők!
Nagyon élveztem a tegnapi gombai vizsla túrát, nem kevésbé a kutyusom.

Üdvözlettel Dienes Rita és Dió


Sziasztok! Köszönöm, egy élmény volt ,és a következőre is megyek.

Lászlóczky Olivér


Kedves Vizsla Túrások! Köszönjük nektek, hogy részt vehettünk a 21. Vizsla Túrán! Nagyon jól éreztük magunkat, kellemesen elfáradtunk (még Liza is, aki egyébként fáradhatatlan). Egy igazi élmény volt! Szívesen veletek tartunk a következő Vizsla Túrán is!


Köszönet, annak a "bátor" Vizslának (és gazdájának), aki Liza kedvenc frizbijét többször is "kimentette" a tóból! Bár a végén már emberi erőforrás bevetésére is szükség volt ("bátor" öcsém vállalva a nem éppen kellemes hőmérsékletű vizet, beúszott érte), de végül is Lizának nem kellett megválnia kedvenc játékától. Köszönjük a szervezők munkáját! További sok sikert kívánunk!

Liza, Norbi, Lackó és Kriszta

Ui.: a Vizsla Túra óta, ha megkérdezem Lizától, hogy megyünk-e még Vizsla Túrára, édesen félre biccenti a fejét, ezzel jelezve, hogy: NANÁ, KI NEM HAGYNÁM!


Kedves VizslaTúrások! Mi is szeretnénk megköszönni Nektek ezt a fantasztikus kirándulást! Nekünk ugyan még csak a 2. vizslatúránk volt, de nagyon örülünk, hogy Rátok találtunk, és ezentúl most már mindig ott leszünk! Szuperül meg volt szervezve most is minden, nagyon profik vagytok! Külön öröm, hogy virgonc ebgyermekünk kutyáira talált, és boldogan rohangált, és végre elfáradt!!! Sajnos csak rohangált, mert a vízbe csak térdig mert a nagy bátor belemenni, de sebaj! Legközelebb mindenkit lehagyunk, olyan jól fogunk úszni! :-) Köszönjük Frédinek és gazdájának a kedves kis ajándékot, és kívánunk Nekik még sok-sok együtt töltött csodálatos napot, és reméljük tényleg érzik a feléjük áradó szeretet, mert árad!!! :-) További szép napot Mindenkinek, és nemsokára újra találkozunk!

Virág, Dénes és Kenya