Vizsla Túrák







Powered by NetOffice

2011. április 18. hétfő

vélemények.jpg

"Köszönet Nektek kedves Vizsla túra Stábtagok/Szervezők, azért a sok sok türelemért, elszántságért, kitartásért, amivel újra és újra megvívjátok a csatát önkormányzatokkal, vadásztársaságokkal, vagy éppen Mariska nénivel, aki a tyúkjait féltve próbál keresztbe tenni nekünk, csak azért, hogy az a több száz vörös ördög négylábú kedvenc és gazdája eltölthessen egy kellemes felejthetetlen vasárnap délelőttöt a természetben. Őszintén remélem, hogy a mai túrán felmerült problémák ellenére sem kerül veszélybe ennek a remek kezdeményezésnek a jövője, mert nagyon nagyon hiányoznának a túrák kedvenceinknek és gazdiknak egyaránt. További sikeres fáradozást kívánunk és még egyszer köszönjük!"


 


„Na, ez volt az, amit nem hagyhattunk ki. Egyrészt ennél közelebb márcsak akkor lehetett volna hozzánk a vizslatúra helyszíne, ha az Aranybulla köré szervezik, másrészt épp itt volt az ideje Nándit bevezetni a társasági életbe (és még az leeresztő műtárgy is vonzott ;D). A regisztrációs sátornál kullancskiszedővel és samponnal ajándékoztak meg minket, és ott voltak a vizslamentők is.” Teljes bejegyzés >>


Sziasztok! Erről a linkről le tudjátok szedni az általam készített képeket, ha esetleg ti nem készítettetek volna eleget. :-) Egyébként Én is az egész családom jól éreztük - kutya mód elfáradtunk -magunkat, köszönjük a szervezést.

Üdv: Kaiser Szabolcs és Fülöp