Vizsla Túrák







Powered by NetOffice

2013. október 28. hétfő
 

66. Vizsla Túra köszönőlevele

Köszönjük annak a 234(!) vizslának, valamint 403 gazdinak és kísérőnek,
akik részt vettek 2013. 10. 27-én megrendezett 66. Vizsla Túrán, Fóton.

934147979.jpg

Fotó: Dömölki Krisztina

Ezen a napon rekordlétszámot könyvelhettünk el, a Vizsla Túra majd 7 éves történelme során még soha nem kirándult együtt velünk ekkora csapat.

A kellemes kirándulóidőben jól esett a laza séta a Fóti-Somlyón, vizsláinknak ismét lehetőségük nyílt az önfeledt játékra.

Remek nap volt. A regisztrációnál felállított agility pályán a vállalkozó szellemű kutyusok és gazdik próbára tehették bátorságukat. Kedvenc négylábúink egy pillanatkép erejéig pózolhattak a vizslafotózás.hu kamerája előtt.

Megtisztelt minket jelenlétével Magyarország elsőszámú Vizslabloggere: „Demény, a kötsög”, aki teljes udvartartásával fogadta rajongótábora hódolatát és töpörtyűit, miközben hirdette a deményizmust és újabb követőket toborzott a vizslák között.

Az állatorvosi ügyeletet ez alkalommal is a Hungarovet Rendelő biztosította. A 3 legmesszebbről érkezett túrázónk ajándékát a VizslaBolt.hu adományozta.

Velünk volt a Magyar Vizsla SOS, aki 53.000 Ft pénzadományt és rengeteg konzervet kapott a túrázóktól, valamint kutyakabátokat, kullancs elleni készítményeket, tisztítószert, etetőtálat vihettek védenceiknek. Köszönjük az adományozóknak!

Heizler Magdinak köszönjük, hogy apró süteménnyel lepte meg a stábot, a kutyáknak pedig jutalomfalatokkal kedveskedett. A pogácsákért Borsos Katalinnak tartozunk köszönettel.

Valamint külön köszönet a Stábtagoknak, akik a rekordlétszám ellenére ez alkalommal is példásan helyt álltak!

Találkozzunk az idei év utolsó Vizsla Túráján, 2013. november 17-én, vasárnap!
A részletekkel hamarosan jelentkezünk.

66. Vizsla Túra - Stúdiósátras képei itt tekinthető meg.

Vizsla Túra Stábja

Bár köztudott, hogy nem célunk a folyamatos létszámfejlődés, a legutóbbi Vizsla Túra abszolút rekordot döntött a részvételek tekintetében. Közel hét éves pályafutásunk során ugyanis most vasárnap, Fóton 234 kutya és több mint 400 kétlábú kirándult velünk - és ezek csak a hivatalos regisztrációs számaink!
E páratlan siker minden bizonnyal köszönhető a csodaszép (már-már zavarbaejtően nyárias) őszi időnek és a remek helyszínnek, a lelkes és melegszívű gazdiknak, akik elhozták hozzánk "gyerekeiket", hogy társaikkal egy kicsit együtt lehessenek, egymásnak örülve lehessünk, valamint annak a fantasztikus (közel 30 fős) önkéntes szervezőcsapatnak, akik ez alkalommal (is) a maximumot hozták ki magukból és azoknak az együttműködő partnerszervezeteknek (Futrinka utca, Vizslamentés, Vizslabolt, Hungarovet, Vizslafotózás, Kerba), akiknek szintén szívügyük és életformájuk a vizslázás!
Ezúton szeretném külön megköszönni nektek mindazt a szeretetet, munkát és áldozatot, ami ezt a vasárnapot különlegessé tette!
Borzasztóan sajnálom, hogy nem lehettem veletek, köztetek - de roppant büszke vagyok Rátok és fantasztikus érzés volt olvasni az első beszámolókat! (Tollár Mónika, a Vizsla Túra alapítója)

TollarMoni_Emma.jpg

 

 

(Új hozzászólást, a "Belépés/Regisztráció"-n keresztül bejelentkezve lehet tenni.)