Vizsla Túrák







Powered by NetOffice

2017. január 15. vasárnap
Köszönjük annak a 163 négylábúnak és a 261 kétlábú résztvevőnek, akik eljöttek az idei első, sorrendben a 110. Vizsla Túrára! 10evesavt.jpg
Kedves régi és új Vizsla Túra tagok! Ismét csodálatosan mozgalmas, remek kutyás eseményekkel és szuper vizslás kirándulásokkal teli év van mögöttünk. Büszkén mondhatom, hogy túl vagyunk a 110. Vizsla Túrán (163 kutya társaságában!) a 10. születésnapunkat is megünnepeltük a Kamaraerdőben. Öröm volt látni, hogy a napsütéses, változékony idő ellenére ilyen sokan, ilyen jó hangulatban (és abszolút problémamentesen) ünnepelhettük együtt: egyértelműen látszott, mennyire vártuk mindannyian az újévi, első közös kilométereket és önfeledt hancúrozást a szabadban.

Azt hiszem, mindenki számára egyértelmű, hogy a több mint 2.700 kutyatagunkkal, valamint a hozzájuk tartozó lelkes kétlábúakkal együtt a legnagyobb közös értékünk, hogy VAGYUNK. Fantasztikus, hogy nemcsak életformánk, szívügyünk is a vizslázás!

A Vizsla Túrán a Gazdik újabb 48.500 Ft-tal járultak hozzá Editnek az új kerekesszékhez.
editnek.jpg
Nagy Bettina, Molnárné Golda Marianna és Éberling Ibolya gyűjtöttek Editnek az új elektromos kerekesszékre.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN AZ ADOMÁNYOKAT!
Aki nem tudott ma ott lenni és átutalással szeretne segíteni:
A számlaszám: 10103881-57009000-02000001
Számlanév: Kőbányai Happy Dog Kutyaképző Iskola
SWIFT kód: BUDAHUHB
Közlemény: Vizsla Túra/Edit és Zserbó

Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek az elmúlt évet. A regisztrációs nyilvántartásunk alapján összesen 2.112 kutyával sétáltunk e helyeken! Köztudott, hogy nem célunk a folyamatos létszámfejlődés, de a 104. Vizsla Túra minden tekintetben MAGYAR REKORDOT döntött a részvételek tekintetében: 302 kutya és közel 600 kétlábú kirándult velünk szeptemberben, Újhartyánban.

Köszönöm továbbá a stábnak azt a fantasztikus összmunkát, aminek keretében évről évre a maximumot hozták ki magukból. Azt a sok szeretetet, munkát, intézkedést, szervezést, jelenlétet, áldozatot, időráfordítást, aminek köszönhetően a fenti 110 Vizsla Túra mellett még megrendezésre kerülhetett egy-egy Vizsla Weekend Városlődön, Túristvándiban és Kemencén illetve a Vizsla Túra fesztivál Újhartyánban. Vizslaanyai örömmel tölt el továbbá, hogy stábunk öt legfiatalabb tagja, Kajdácsi Viki, Egri Zsombor, Csillik Benedek, Oláh Balázs és Orosz Dóri is szépen cseperedik.

 

A 3x3 ajándékok támogatói:

Szeredy Erika jóvoltából a PANNAKEX

pannakeksz.jpg


MIT TALÁL NÁLUK?
Kicsi és nagy Kedvencének egészséges kekszeket. HOGYAN KÉSZÜL? Minden keksz házi és kézzel készített, finoman sült és szárított. MIBŐL KÉSZÜL? Olyan egészséges alapanyagokból, ami nem tartalmaz tartósítószert, mesterséges adalékanyagot, és emberi fogyasztásra is alkalmas.

 



manuq_nyakorv.jpg

MANUQ Collar and Leash nyakörvekből választható a Vizsla Túra támogatásával. 
A Futrinka Egyesületét is támogatod, ha vásárolsz a helyszínen.
Standjukat megtalálod könnyedén a regisztrációs sátor mellett. 

 

platinum_menu_turkey_salmon_12x375g_pulyka_lazac_konzerv.jpg

 

platinum_logo.png

 


PLATINUM kutyatápok – nem etetés, hanem táplálás!

Eledeleinkben kizárólag a saját levükben főzött húsok találhatók, melyek nedvességtartalma csak 67,7%. Többek között ez teszi a PLATINUM MENU eledeleket a kutyák számára tökéletessé. Hús illata és hús íze van.

Az Ön kutyája imádni fogja!

Valamint a Vizslafotózás.hu

vizslafotozas_logo_uj_200.jpg
 
Találkozzunk 2017. február 26-án vasárnap. A részletekkel hamarosan jelentkezünk.
ceruza.jpg

Visszajelzések azoktól, akik ott voltak:
(Új hozzászólást, a "Belépés/Regisztráció"-n keresztül bejelentkezve lehet tenni.)