Vizsla Túrák







Powered by NetOffice

2018. október 14. vasárnap

*** Somvirág, somvirág, aranysárga a világ
Kakukkfű, kakukkszó kirándulni volt most jó… ***

Különleges, ám annál szeretetteljesebb találkozásra hívtunk minden 10 év feletti vizslát és gazdáját a Kamaraerdőbe. Az időjárás végtelenül kegyes volt hozzánk: az indián nyár tisztakék égboltja alatt sétálhattunk egy nagyot.
A harmadik Ezüst Vizsla Túrán, 2018. október 14-én összesen 56 négylábú és közel 100 kétlábú vett részt. A legidősebb vendég RÉZI (Pataki Rita kutyája) volt, a legmesszebbről pedig BRÚNÓ (Eyssen Krisztián kutyája) érkezett. 
Ezen a túrán MAX vizslára (Magos Judit kutyájára) emlékeztünk közösen, aki október eleje óta sajnos már az Égi Vizsla Túrák csapattagja, odafent vizslatúrázik a többi elhunyt tagunkkal.
Csodálatos volt ennyi idős vizslát és ennyi vizslaszerető embert együtt látni a fennsíkon a ragyogó napsütésben! 

Köszönet a fotókért Kőhegyi-Bíró Árpád, Bohata Kriszta, Somodi Melinda, Grenács György. Köszönet továbbá a Vizsla Túra stábjának, akik megvalósították ezt a remek hangulatú találkozót!

Csapatunk nevében ezúton köszönjük minden felelősségteljes gazdinak, aki 10 év feletti vizslának ad otthon a lelkében és a családjában mindazt a sok türelmet, figyelmet, törődést és gondoskodást (nem elfeledve a rémesen sok aggódást!), ami ezeket az éveket mindannyiunk számára fontossá, értékessé teszi.

Az idei utolsó Ezüst Vizsla Túra időpontja és helyszíne: 2018. november. vasárnap, Kamaraerdő (pontos találkozási pont: a Kamaraerdő Szoborpark/Fitoland felöli vége - 1223 Budapest, Rókales utca 4.)

Az Ezüst Vizsla Túrára természetesen nem csak vizslával, hanem vizslakeverékkel, más fajtájú vagy keverék kutyákkal is lehet jönni, akik elmúltak 9 évesek. A túra pontos útvonala és a túracsoportok ezúttal is a résztvevő Őszpofik igényei szerint, valamint az időjárás függvényében alakulnak majd aznap reggel!

A túra fotóalbuma itt található: 
https://www.facebook.com/pg/vizslatura.hu/photos/?tab=album&album_id=2360973103917600 

Nézzétek meg az Ebugatta TV mozgóképes beszámolóját, összefoglalóját a II. Ezüst Vizsla Túráról, melyet Petrus Kriszti készített:https://www.youtube.com/watch?v=9Tbmts9WWpk&t=19s