Vizsla TúrákPowered by NetOffice

2009. július 28. kedd


A pilisborosjenői Vizsla Túra tapasztalatai alapján ezúton szeretnék mindenkit megkérni, hogy mindannyiunk érdekében vegye komolyan az általunk kért előzetes regisztrációt a túrákra.
 
Mivel a most vasárnapi találkozón közel 35 eb jelent meg a gazdájával együtt előzetes regisztráció nélkül, az előzetesen felmért igények alapján sajnos nem tudtunk elegendő túravezetőt biztosítani az induló csapatoknak, illetve nem tudtuk megvárni a később érkezőket sem. Emiatt számos kutya és gazdája szenvedett hátrányt, amiért ezúton is az elnézésüket szeretnénk kérni! Számunkra is roppant kellemetlen és kínos ilyen helyzetbe hozni olyan embereket, akik egy szép vasárnapi kirándulásra készültek sok-sok vizsla társaságában.
A Vizsla Túra stábja nem dolgozik szervezetlenül, hanyagul - most mégis azt kellett tapasztalnunk, hogy az előzetesen felmért létszámhoz képest megjelent résztvevők koordinálásához részünkről jóval több emberre lett volna szükség. Mindez természetesen nem azt jelenti, hogy aki előzetesen nem jelentkezik, azt ne látnánk szívesen a túrákon! Egyértelmű, hogy továbbra is mindenkit örömmel látunk, aki időt és energiát tud szentelni egy-egy vasárnap erejéig a kutyájának és önmagának.
Kérésem csupán annyi, hogy segítsétek a munkánkat, a felkészülésünket az általunk kért előzetes regisztrációval.
Előre is köszönöm és további szép nyarat kívánok minden kétlábúnak és négylábúnak!

Tollár Mónika
-a Vizsla Túra alapítója-