Vizsla TúrákPowered by NetOffice

2011. március 11. péntek


jade_agi.jpgÉrd, Fundoklia-völgy
2011. március 27., vasárnap 10.00

Regisztráció: 10.00-tól 11.00-ig
A program időtartama kb. 1,5-2óra. Könnyű, laza séta játékos, ismerkedős feladatokkal fűszerezve.
FIGYELEM! Aznap hajnalban óraátállítás lesz: hajnali 2-ről 3-ra állítjuk. (Annak okán, hogy aznap 1 órával kevesebbet alszunk és reggel még elő kell készítenünk a területet a csapatfeladatokra, így tisztelettel kérjük a résztvevőket, hogy ne érkezzenek a helyszínre 10h előtt!)Az eddigi 39 kirándulás sikere és népszerűsége alapján újabb közös programra hívunk minden vizslát a gazdájával együtt.

A 40. jubileumi túra megünneplésére rendhagyó játékos feladatokkal készülünk. A gazdik és vizslák többek között „Habzsolós” „Kamuzós” „Mini Agility” „Chudleys” „Ki Kicsoda” „Egészség” témában tesztelhetik rátermettségüket. Bízunk abban, hogy mindenkit sikerül bevonnunk a vidám hangulatú csapatjátékba és a túra végére sok új ismeretség kötődik.

Jó idő esetén a túra végén remek alkalom nyílik piknikezésre. (Ehhez érdemes plédekkel vagy kempingszékkel és harapnivalóval készülni.)

Nem titkolt célunk továbbá, hogy a rendezvényen ne csak négylábú kedvenceinket fárasszuk le alaposan, de mi gazdik is új embereket, barátokat ismerjünk meg. Szeretnénk továbbá, ha minél több és eltérő életkorú vizsla találkozhatna egymással, elősegítve a szocializációjukat. Várunk tehát mindenkit, akinek ilyen vagy olyan, saját vagy kölcsönkutyája, innen vagy onnan levő vizslája van és szívesen töltene el egy vasárnapot többedmagával. Várunk minden olyan vizslát, aki nem veszekedős, így kutyaközösségbe vihető. S természetesen szeretettel várunk minden vizslabarátot és kutyakedvelő embert.

A túra helyszíne megközelíthető:

Az M7-es autópályáról a 18-as „Érd” kihajtónál térünk le. (Az autópálya használata ingyenes Budapest felől a 18-as „Érd” kijáratig.) A STOP táblánál jobbra kanyarodunk (Bajcsy Zsilinszky útra), majd a második jelzőlámpánál szintén jobbra (Sóskúti út). Kövessük a főútvonalat, ami balra kanyarodik. A kanyar után jobbra a második utcába forduljunk be (Drégely u). Menjünk az utcán végig, ami előbb aszfaltos, majd földes lesz. A házsor után még pár 100m-t haladjunk, míg jobbra fönt meg nem látjuk az M7-es autópálya szalagkorlátját, balra pedig egy bozótos-füves területet. Az út két oldalán tudunk parkolni.

Nagyítható google térkép itt >>

 

Regisztráció 10.00 és 11.00 között (Kérjük a résztvevőket, hogy ne érkezzenek a helyszínre 10h előtt!)

 • A nagy, zöld SÁTORNÁL
 • a Vizsla Túra Stáb tagjai UV sárga mellényt viselnek a túra teljes ideje alatt

Kétféle regisztráció:
1. Előre bejelentkezetteknek
2. Előre nem bejelentkezetteknek

Amivel minden kutyát és gazdit várunk:

 • Vizsla Túra biléta a kutyáknak
 • kutyaürülék-felszedő zacskók
 • Ismét velünk lesz a Chudleys

Ajándékcsomagok:

 • a 3 legfiatalabb vizslának (születési dátum alapján)
 • a 3 legidősebb vizslának (születési dátum alapján)
 • a 3 legmesszebbről érkezett vizslának (a regisztráció során megadott lakcím/irányítószám alapján Érd-hez képest)

Portré fotózás:

Állatorvosi ügyelet a túra teljes ideje alatt:

 • A Vizsla Túra új hivatalos állatorvosa: Dr. Bendzsel Dániel, Hungarovet Állatorvosi Rendelő (bemutatkozója itt olvasható >>)
 • a tanácsadásért, illetve a szükséges orvosi ellátásért nem kell külön fizetni
 • a Vizsla Túrára való jelentkezéskor kérjük előre jelezzék a gazdik, ha egy kutya esetleg valamilyen (akár enyhébb) betegségben szenved, esetleg jobban kell rá figyelni (pl. epilepsziás, szívbeteg, volt már allergiás reakciója rovarcsípésre, stb.)
 • elérhetőségek: +36 70 637 0352 vagy

A vizslamentők ezen a túrán is ott lesznek!

Keressétek asztalukat a regisztrációs sátor mellett 10-11h között!

Csapatuk folyamatosan önkénteseket keres, legyen szó akár ideiglenes befogadásról, akár a mentett kutyák ellátásáról, sétáltatásáról Tárnokon. Aki pénzbeli vagy tárgyi adományokkal segítene, adományát átadhatja a Vizsla Túrákon személyesen is. A nem kutyás tárgyakat elárverezik és ezt a pénzt is a védenceikre fordítják!

A 40. Vizsla Túrára hozni fognak DVD-ket, könyveket, melyet csekély adományért cserébe ajándékba adnak!

Gazdikereső vizslák, elérhetőségek itt: www.magyarvizslasos.hu

Fontos szabályok:

 • A kutyaürüléket minden gazdinak példamutatóan össze kell szedni, melyhez tasakot a regisztrációkor biztosítunk. A túra útvonalán minden állomáson lesznek hulladékgyűjtő zsákok, amelyek a kutyaürülék gyűjtésére szolgálnak.
 • Csakis minden oltással rendelkező és nem tüzelő állatok érkezzenek a túrára.
 • Minden gazdi gondoskodjon egyedi megkülönböztető jelről (pl. jellegzetes színű sál, kendő, nyakörv, hám) a kutyája számára.
 • Kizárólag olyan gazdik jelentkezzenek a túrára, akik teljes körű felelősséget vállalnak kutyájuk viselkedéséért!
 • A túrán mindenki a saját felelősségére vesz részt; kártérítés a rendezőktől semmilyen jogcímen nem igényelhető!
 • A túra közben bekövetkező esetleges balesetekért a szervezők nem tudnak felelősséget vállalni!

Részvételi hozzájárulás: 1.000 Ft/kutya (...tehát nem 1.000 Ft/ember!), melyet a regisztráció során fogjuk gyűjteni.

Jelentkezés:

Továbbra is igyekszünk mindent megtenni azért, hogy a Vizsla Túrákat a lehető legszervezettebben vezényeljünk le. Ehhez kérjük a Ti együttműködéseteket: jelezzétek előzetesen részvételi szándékotokat! Így tud stábunk megfelelően előkészülni, elegendő létszámú túravezetőt biztosítani a turnusokhoz, lecsökkenteni számotokra a regisztrációval töltött időt, tehát így tudjuk gördülékenyebbé tenni mindenki számára a Vizsla Túrás vasárnapokat!

 • e-mail címen az üzenet tárgy rovatában feltüntetett "Érd" címmel
 • aki eddig még nem regisztrált tagunk (még nem volt velünk kirándulni), illetve már volt, de hiányosan adta meg adatait, attól az alábbi adatokat is kérjük:

1.

a vizsla

nevét

 

 

születési évét/hónapját/napját

 

 

nemét

2.

a gazdi

nevét

 

 

e-mail címét

 

 

mobilszámát

 

 

pontos lakcímét

Mivel a kutyatulajdonosok jelentkezésük elküldésével igazolják, hogy a 40. Vizsla Túra felhívását végigolvasták, valamint annak részleteit tudomásul vették, elfogadták és magukra nézvést irányadónak tekintik, minden beérkező jelentkezést archiválunk.