Vizsla TúrákPowered by NetOffice

2008. február 21. csütörtök

"Nektek szervezőknek mindent köszönünk! Az egész évet, azokat a gyönyörü helyeket, ahová elvittetek minket és a kutyákat.Már most várjuk a következő alkalmat! Puszi mindenkinek!"

N. E. és Luca kutya"Ezúton köszönjük meg a szervezõk egész éves munkáját, a remek kirándulásokat, és a népes vizslatársaságot :-) Reméljük jövõre is lesznek hasonlóan klassz összejövetelek!" 

V. L. és Betyár kutya


"Szeretném megköszönni ezt a sok-sok programot, szervezést és jó hangulatot. Nagyon jó érzés tagja lenni egy ilyen nagyszerû közösségnek. Jövõre hasonló lelkesedéssel fogunk részt venni a Vizsla Túrákon. Köszönjük szépen mégegyszer!"

A. L. és Sába kutya


"Az alapitó tagoknak sok sikert kívánok a Vizsla Túrák további szervezéséhez!"

T. Gy. E., Ildikó és Kyra kutya


"Köszönjük ezt a sok szép kirándulást és sok szép programot Nektek! Nagyon boldog karácsonyi ünnepeket az új évre sok sikert és még sok együtt töltött szép napot kívánunk! Minden vizslakutyusnak külön sok sok buksisimi!"

B. I. Gabriella, Béla és Marci kutya


"Nagyon köszönjük az üdvözlő lapot! Kívánunk nektek Kellemes Karácsonyi ünnepeket és Boldog Új Évet! A 2007-es év sikeres és jól szervezett kirándulások éve volt! Szeretnénk, ha  a 2008-as évben  is hasonló jó kirándulásokat szerveznétek. Köszönjük!"

P. A. I. és Lidi kutya


Örülök, hogy van egy ilyen szerveződés, mint a Vizsla Túra, büszke vagyok rátok. Nagyon boldog voltam, amikor megláttam a karácsonyi levelet, amit tőletek kaptam. Minden jót, jövőre találkozunk!"

T. M.


"Köszönöm szépen az ünnepi jó kívánságokat. Ezúton kívánok én is minden szépet és jót az elkövetkezendő egész évre, Nektek és mindazoknak akik egész évben dolgoztak azért, hogy ezek a klassz Vizsla Túrák összejöjjenek."

Sok-sok szeretettel Margit, Sütike és Csokoládé


"Nagyon Békés Boldog Karácsonyt kívánunk Nektek és Boldog Vizslás Új Esztendõt! Nagyon szépen köszönjük a Vizsla Túrákat és mindent! A képeslapotok nagyon nagy örömet és meglepetést okozott!"

K. B., valamint Pablo & Artúr, a két csokifoltos ördögfióka


"Köszönjük az egész évi munkátokat és a Vizsla túrás felejthetetlen perceket. Mindenkinek békés karácsonyt és boldog új évet kívánunk!"

B. Zs. és Dáriusz kutya


Köszönjük az üdvözlö lapot és a kirándulásokat! Köszönet a szervezöknek a munkájukért, fantasztikus ötlet a Vizsla Túra!!! Sok sikert kivánunk a 2008-as túrák szervezéséhez! Boldog Új évet kíván

B. Tünde, B. Péter és Báró kutya Linzböl"


"A Vizsla Túrák a legjobb dolgok közé tartoznak, amik 2007-ben történtek velünk és nagyon remélem ez legalább így lesz 2008-ban is. Ezúton Jade nevében is köszönöm!!!!"

V. A. és Jade kutya


"Nagyon szépen köszönjük a sok szép programot! Nagyon örültünk a kutyanaptárnak, a kutyafohásznak és persze az ünnepi jókívánságoknak! Mi is kívánunk hasonló szépeket és jókat! Reményeink szerint még sokszor találkozunk! Örülünk, hogy vannak ilyen jó emberek, akik az állatok sorsát a szívükön viselik! Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!"

T. M., Joci, valamint Frakk és Füles kutya