Vizsla TúrákPowered by NetOffice

2018. október 3. szerda

Különleges, ám annál szeretetteljesebb találkozásra hívunk minden 10 év feletti vizslát és gazdáját egy laza, könnyű sétára a Kamaraerdőbe.
Hiszen a Vizsla Túra közelgő 12. születésnapja minket, alapítókat és szervezőket is kíméletlenül szembesít a ténnyel: bizony rohan az idő s a saját vizsláink is lassan, mind nyugdíjas korba érnek!
Az őszülő pofik és lábak imádatának azonban képtelenség ellenállni, ahogyan homályosodó szemeikben hosszú, közös élettörténeteinket látjuk visszatükröződni... Csodálatos lelkek ők, szívünk (szó szerinti) házikedvencei!

43053142_2343466985668212_2741330290478678016_n.jpg


Ezen a rendhagyó kiránduláson őket, idősödő négylábú Élet-társainkat szeretnénk köszönteni és együtt örülni a mögöttünk levő, közösen megélt éveinknek. Ezzel kívánjuk továbbá jelképesen, s egyben nyilvánosan elismerni és megköszönni minden felelősségteljes gazdinak, aki 10 év feletti kutyának ad otthont a lelkében és a családjában mindazt a sok türelmet, figyelmet, törődést és gondoskodást (nem feledve a rémesen sok aggódást!), ami ezeket az éveket mindkettőjük számára fontossá, értékessé tette. Épp úgy, ahogy a Kisherceg mondja: „…az IDŐ, amit a rózsádra vesztegettél: az teszi olyan fontossá őt!”
Az Ezüst Vizsla Túra szívből jövő tisztelettel és szeretettel szándékozik odafigyelni idősödő négylábú gyermekeink és barátaink egyedi és megismételhetetlen létezésére. Hozzuk őket össze egy vidám, nagy csapatba és örökítsük meg minél több fotón őket – együtt!

Gyertek és sétáljunk egyet közösen szépkorú kedvenceinkkel, hisz'
együtt 100 évig élünk!

ooo

* Találkozás, helyszíni regisztráció: 9.30-tól
* Találkozási pont: Kamaraerdő, Szoborpark / Fitoland felöli vége (pontos cím: 1223 Budapest, Rókales utca 4.)
* Túratáv: A túra pontos útvonala és a túracsoport ezúttal a résztvevő Őszpofik igényei szerint alakul majd aznap reggel

* FONTOS: Az Ezüst Vizsla Túrára természetesen nem csak vizslával, hanem vizslakeverékkel, más fajtájú vagy keverék kutyákkal (ún. tiszteletbeli vizslákkal) is lehet jönni, akik elmúltak már 9 évesek, illetve akárhány éves lakótársai, testvérei a családban lakó vizslának, vizslakeveréknek! Szóval ne hagyjátok otthon a másik kutyát, OK? :o)

A részvétel önkéntes, de előzetes online regisztrációhoz kötött, jelentkezni kizárólag a http://vizsla-vizslatura.hu/ oldalon a részvételi feltételek elolvasása után az ott megjelölt módon lehetséges.

ooo

Akik pedig most nem tudnak velünk tartani, azoknak vigasztalásul:
A IV. Ezüst Vizsla Túra időpontja: 2018. november 4. vasárnap (az időjárás függvényében!)