Vizsla TúrákPowered by NetOffice

2019. február 5. kedd

Megbeszéltük az Égiekkel, hogy február közepére jóidőt csinálnak nekünk az idei év első Ezüst Vizsla Túrájának napjára.
Így újra egy különleges, ám annál szeretetteljesebb találkozásra hívunk minden 10 év feletti vizslát és gazdáját egy könnyű, laza sétára. Hiszen a Vizsla Túra nemrég múlt 12. születésnapja minket, alapítókat és szervezőket is kíméletlenül szembesített: bizony rohan az idő, s a saját vizsláink is mind lassan nyugdíjas korba érnek!
Az őszülő pofik és lábak imádatának azonban képtelenség ellenállni, ahogyan homályosodó szemeikben közös, hosszú élettörténeteinket látjuk rendre visszatükröződni… Csodálatos lelkek ők, szívünk (szó szerinti) házikedvencei!

 

(A kép eredete: Facebook)


Ezen a rendhagyó kiránduláson őket, négylábú Élet-társainkat szeretnénk köszönteni és együtt örülni a mögöttünk levő, közösen megélt éveknek. Ezzel szeretnénk jelképesen, s egyben nyilvánosan elismerni és megköszönni minden felelősségteljes gazdinak, aki 10 év feletti vizslának ad otthon a lelkében és a családjában mindazt a sok türelmet, figyelmet, törődést és gondoskodást (nem elfeledve a rémesen sok aggódást!), ami ezeket az éveket mindkettőjük számára fontossá, értékessé tette. Épp úgy, ahogy a Kisherceg mondja: „…az IDŐ, amit a rózsádra vesztegettél: az teszi olyan fontossá őt!”
Az Ezüst Vizsla Túra szívből jövő tisztelettel és szeretettel szándékozik odafigyelni idősödő négylábú gyermekeink és barátaink egyedi és megismételhetetlen létezésére. Hozzuk őket össze egy vidám, nagy csapatba és örökítsük meg minél több fotón őket – együtt!

Gyertek és sétáljunk egyet közösen szépkorú kedvenceinkkel, hisz' együtt 100 évig élünk!

ooo

További részletek:
* Közkívánatra: LESZ BÜFÉ!
* Találkozás, helyszíni regisztráció: 9.30-tól
* Találkozási pont: Alsónémedi Agárpálya (pontos elnevezés: Alsonemedi Greyhound Racing Track, pontos cím: 2351 Alsónémedi, Főúti erdő 11., web: http://mavedogracing.hu/elerhetosegek/ vagy
http://www.agarpark.com és Facebook: https://www.facebook.com/pages/Alsónémedi-Agárpark/283577671788976)
* Túratáv: A túra pontos útvonala és a túracsoport ezúttal a résztvevő Őszpofik igényei szerint alakul majd aznap reggel
* FONTOS: Az Ezüst Vizsla Túrára természetesen nem csak vizslával, hanem vizslakeverékkel, más fajtájú vagy keverék kutyákkal (ún. tiszteletbeli vizslákkal) is lehet jönni, akik már elmúltak 9 évesek, illetve akárhány éves lakótársai, testvérei a családban lakó vizslának, vizslakeveréknek! Szóval ne hagyjátok otthon a másik kutyát, OK? :o)

A részvétel regisztrációhoz kötött, ezért az "Ott leszek", "Érdekel" vagy a "Csatlakozom" gomb megnyomása nem minősül jelentkezésnek. A részvétel önkéntes, de előzetes online regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a http://vizsla-vizslatura.hu/ oldalon a részvételi feltételek elolvasása után az ott megjelölt módon lehetséges.
Akinek nehézségei adódnának a belépéssel az oldalra vagy az online regisztrációval, kérjük, ne csüggedjen, hanem jöjjön és a helyszínen regisztrálja magát a stábtagoknál! Köszönjük!

Kontakt: Tollár Mónika (30/41 242 14 * tollar.)

Futrinka Egyesület Magyar vizsla fajtamentő csapata ezen a túrán is ott lesz!

futrinkalogo.jpg

Keressétek asztalukat a Regisztrációs sátor mellett, ahol a mentett vizslák ellátására adott adományért cserébe többféle vizslás ajándéktárgy közül választhattok majd (Vizslás pólók, polár mellények, sapkák, kulcstartók, vászontáskák)! Csapatuk folyamatosan önkénteseket keres, legyen szó akár ideiglenes befogadásról, akár a mentett kutyák ellátásáról, sétáltatásáról. 

Aki pénzbeli vagy tárgyi adományokkal segítené a Futrinka Egyesület mentett kutyáit, az adományát átadhatja a Vizsla Túrán személyesen is. KONZERV ELEDELRE és (bármilyen márkájú) KULLANCS / BOLHA ELLENI nyakörvekre/készítményekre, valamint erős, kb. 120 literes SZEMETES ZSÁKOKRA van most a legnagyobb szükségük. 

Kérjük, hogy lehetőség szerint elsősorban kis helyen elférő dolgokat hozzatok, mert egy személyautóval jönnek Ágiék, és ebbe kell, hogy beférjen minden, amit hoztok :-)

Előre is köszönjük szépen! 

www.futrinkautca.huhttp://facebook.com/magyarvizslasos
Érdeklődni és további információt kérni munkájukról a  címen lehet.
Gazdikereső vizslák, elérhetőségek itt: http://facebook.com/magyarvizslasos


 
Ezen a túránkon is ott lesz a MANUQ Collar and Leash
 manuq_logo.jpg
Vásárlásoddal 500 Ft-tal támogatod a