Vizsla TúrákPowered by NetOffice

2019. április 18. csütörtök


Az Újhartyáni Gyermekvár óvoda számtalan alkalommal segített már önzetlenül az újhartyánban megrendezett Vizsla Túrák és VizslaFesztiválok, kutyás rendezvények alkalmával. Most az óvoda kér segítséget. Ha módotokban áll, támogassátok a jótékonysági eseményt azzal, hogy részvétellel erősítitek a kezdeményezést.

2019. április 27-én (szombat) jótékonysági teljesítménytúrát/sétát szerveznek az újhartyáni Gyermekvár Német Nemzetiségi Óvoda javára! A bevétel 100%-át az Újhartyáni Gyermekvár Alapítvány részére adományozzuk hozzájárulásként a nagy udvaron lévő gyermekjátékok felújításához és újak építéséhez. Célunk továbbá a gyerekek szabadidejének hasznos eltöltése, túratevékenységre való ösztönzés és a környék gyalogos megismerése. 

Szervezők:
Dabasi csapatépítők
rizmajer.  
Gyermekvár Német Nemzetiségi Óvoda

 

A túra kezdete: 2019.04.27. 8:00 vége: 18 óra. Ez azt jelenti, hogy 8 órától várjuk az indulókat és kérünk Titeket úgy időzítsetek, hogy 18 óráig mindenki érkezzen vissza! 

Bázis: Béla gödör, illetve a közepes távon "Jóljárt" Benő tanyája

Nevezési határidő: Ahhoz, hogy megfelelő számban tudjunk ellátást és a szükséges papírokat biztosítani kérünk Titeket, hogy 04.22-én éjfélig jelezzétek érkezéseteket a rizmajer. e-mail címen! A helyszínen is lesz lehetőség benevezni, de az ellátást nem tudjuk garantálni részükre! 

Nevezés: A jótékonyság jegyében a minimális nevezési díj távtól függetlenül felnőttenként 1.000 Forint, gyerekeknek 500 Forint. Ezt adományként elfogadjuk a helyszínen készpénz formájában, de van lehetőség előre utalásra is az Alapítvány bankszámlájára: 10103829-57463600-01001003 (közlendőbe: "nevezés"). Kérjük mindkét esetben erősítsétek meg nevezéseteket egy e-maillel a rizmajer. címre, ahova az indulók nevét és életkorát, a kitűzött távot várjuk illetve a település nevét, ahonnan jöttök! A facebook eseményre való bármilyen reakció nem minősül jelentkezésnek! 

Távok: 
"Babakocsis kör" kb. 3 km, településen belül
"Bohóc kör" kb. 7 km, Benő tanyától 
"Pótharaszti kör" kb. 18 km
A távokat teljesíthetitek gyalogosan, futva, valamint várjuk a kutyás résztvevőket is (természetesen pórázon tartva, felelősségteljesen). 

Parkolás: Mini és hosszú távon a Béla gödörben illetve az ovi parkolójában van lehetőség. Középtávon, a Benő-tanyán indulóknak  minimális parkolási lehetőség van, ezért kérjük, hogy a térképen jelölt területen hagyjátok autóitokat! 

Ellátás: A túrák során lesz lehetőség ivóvíz-vételre és ajándék csokira, ennek helyszínét szintén a térkép illetve az itiner jelöli amit az induláskor kaptok majd meg. 

Környezetvédelem: Hogy ne növeljük jelentősen az eldobható szemét mennyiségét kérjük HOZZATOK saját IVÓESZKÖZT illetve kérünk Titeket, hogy a túra során felhalmozott szemetet otthon dobjátok ki! Köszönjük! :) 

Kérjük gondoskodjatok a kullancs elleni védekezésről is! 

Várunk Titeket sok szeretettel! 

Az óvoda dolgozói és a szervező szülők