Vizsla TúrákPowered by NetOffice

2019. augusztus 31. szombat

Szeptember 22-én, az évadnyitó közös kirándulásunk alkalmából a pilisi Petőfi Vadásztársaság vendége lesz a Vizsla Túra *** Érkezésünk tiszteletére ezen a napon nem lesz vadászat a területen, tehát nem lesz lövöldözés sem! *** A vadásztársaság 3.875 hektáron folytat vadgazdálkodást és intézi a vadászatokat a szezonban. Az ország azon kevés vadásztársaságához tartoznak, akik évről évre ünnepély keretében emlékeznek meg a vadász elődökről.

Újabb közös kirándulásra hívunk minden vizslát a gazdájával együtt: nem titkolt célunk, hogy a havi egyszeri közös séta során ne csak négylábú kedvenceinket fárasszuk le alaposan, de mi gazdik is új embereket, barátokat ismerjünk meg. Szeretnénk továbbá, ha minél több és eltérő életkorú vizsla találkozhatna egymással, elősegítve a szocializációjukat. A kirándulásra lehet hozni kaját, jutalomfalatokat, labdát, frizbit - szóval mindent, amitől emlékezetesebb lesz a délután!
Várunk tehát mindenkit, akinek ilyen vagy olyan, saját vagy kölcsönkutyája, innen vagy onnan levő vizslája van és szívesen sétálna többedmagával. Reményeink szerint pár hónap múlva klassz vizslás közösség alakul majd ki belőlünk, s azt is tudni fogjuk, kik azok a gazdik, akik egészen közel laknak egymáshoz s délutánonként akár együtt is sétáltathatnának kutyát...
Olyan csapatot szeretnénk létrehozni, amely legfőbb összetartó ereje a kutyák szeretete! Ebbe a közösségbe bárki beléphet, akinek van vizslája és bármikor kiléphet, ha úgy tartja kedve. A lényeg, hogy amíg köztünk van, jól érezze magát ő és a kutyája.

Találkozási pont: a pilisi vadászháznál, ahol ingyenes parkoló és a Vizsla Túra regisztrációs sátor várja az érkező túrázókat A lámpás kereszteződéstől a Kávai úton végig ki kell jönni Pilisből, majd az út végén jobbra fordulni és az első lehetőségnél balra fordulni az útra, ami pont a Vadászházhoz visz.

Amivel minden kutyát és gazdit várunk:
- Vizsla Túra biléta a kutyáknak
- kutyaürülék-felszedő zacskók
- ivóvíz a kutyáknak a regisztráció alatt

Ajándékcsomagok: (az előre regisztráltak között)
- a 3 legfiatalabb vizslának (születési dátum alapján)
- a 3 legidősebb vizslának (születési dátum alapján)
- a 3 legmesszebbről érkezett vizslának
(a regisztráció során megadott lakcím/irányítószám alapján, Pilishez képest)

Részvételi hozzájárulás: 1.000 Ft/kutya (...tehát nem 1.000 Ft/ember!) melyet a találkozó/regisztráció során fogjuk gyűjteni

ooo

További részletek:
* Találkozás, helyszíni regisztráció: 9 órától
* Első túracsapat indulása: 10 órakor (utána 15-20 percenként a két következő csapat)
* Találkozási pont: a pilisi vadászháznál (2721 Pilis, Kossuth Lajos út 28.), ahol ingyenes parkoló és a Vizsla Túra regisztrációs sátor várja az érkező túrázókat
* Túratáv: kb. 12 km, minimális szintkülönbséggel (a terület a gödöllői dombság legvégső nyúlványa) - lesz benne mező, zárt erdő, szellős ligetes rész és PIHENŐK
* A túra nehézségi szintje: *
* A Vizsla Túrára természetesen nem csak vizslával, hanem vizslakeverékkel, más fajtájú vagy keverék kutyákkal (ún. tiszteletbeli vizslákkal) is lehet jönni. Szóval ne hagyjátok otthon a másik kutyát, OK? :o)

A részvétel regisztrációhoz kötött, ezért az "Ott leszek", "Érdekel" vagy a "Csatlakozom" gomb megnyomása nem minősül jelentkezésnek. A részvétel önkéntes, de előzetes online regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a http://vizsla-vizslatura.hu/ oldalon a részvételi feltételek elolvasása után az ott megjelölt módon lehetséges.
Akinek nehézségei adódnának a belépéssel az oldalra vagy az online regisztrációval, kérjük, ne csüggedjen, hanem jöjjön és a helyszínen regisztrálja magát a stábtagoknál! Köszönjük!

Kontakt:
Tollár Mónika: 30/41 242 14 vagy tollar.
Grenács György: 20/353 1882 vagy gyorgy.

ooo

Fontos szabályok:
- A kutyaürüléket minden gazdinak példamutatóan össze kell szedni, melyhez tasakot a regisztrációkor biztosítunk.
- Csakis minden oltással rendelkező és nem tüzelő állatok érkezzenek a túrára.
- Minden gazdi gondoskodjon egyedi megkülönböztető jelről (pl. jellegzetes színű sál, kendő, nyakörv, hám) a kutyája számára.
- Pórázt mindenki hozzon magával kutyája számára.
- Túra induláskor mindenki köteles ellenőrizni, hogy kutyáján van-e biléta és az ezen szereplő telefonszám a gazdinál csörög-e a túra ideje alatt! (Biléta nélkül érkezőknek a regisztrációkor biztosítunk nyakörvre rögzíthető Vizsla Túrás bilétát.)
- Kizárólag olyan gazdik jelentkezzenek a túrára, akik teljes körű felelősséget vállalnak kutyájuk viselkedéséért!
- A túrán mindenki a saját felelősségére vesz részt; kártérítés a rendezőktől semmilyen jogcímen nem igényelhető!
- A túra közben bekövetkező esetleges balesetekért a szervezők nem tudnak felelősséget vállalni!