Vizsla TúrákPowered by NetOffice

2016. július 10. vasárnap

 17. Vizsla Túra Weekend köszönőlevele

Köszönjük annak a 18 négylábúnak, hogy elhozta nem kevesebb, IMG_7204.jpg
mint  25 családtagját a 17. Vizsla Túra Weekendre Túristvándiba, a Túr-Party Kempingbe.

Szerencsénkre eső alig (csak éjszaka) esett, így vizsláink önfeledten futkározhattak a hatalmas területen, ahol csak mi, vizslatúrások voltunk.  A hét során meglátogattuk a még működödő vízimalmot és látogatást tettünk Boldogkőváralja Várhoz is. Az étteremben hatalmas adagokat szolgáltak fel és kutyáink is mellettünk lehettek a teraszon. Szatmárcsekén a Tisza-partot csak mi uraltuk, nem zavartunk senkit. Néhány megpihenő kenus csapat simogatta a parton futkározó vizsláinkat :)
A bátrak és a kevésbé bátrak kenukba szálltak, hogy megismerhessék az Öreg-túr általuk sosem látott  szakaszát :)

 IMG_7395.jpg IMG_7385.jpg

 IMG_7280.jpg IMG_7449.jpg  

Hálásan köszönjük a Túr-Party Kempingnek , Nagy Lászlónak (több oklevéllel kitüntetett Szabadtüzi Lovagrend tag) és kedves feleségének, Marikának a lehetőséget, a finom kosztot. Köszönjük, hogy ott tölthettünk egy hetet.

 


A résztvevők írták...

 • Egy fantasztikus hetet töltöttünk Túristvándiban. Bár nem voltunk túl sokan, de ettől még családiasabb lett az egész. Remek kis társaság jött össze, gyakorlatilag egész nap kacagtunk, mókáztunk. A vizsláink a hatalmas területen reggeltől - estig élvezhették a szabadságot és, ha úgy tartotta kedvük hűsölhettek az Öreg - Túrban, amelynek partján álltak a sátraink. Esténként vendéglátóink kemencében készült finomságokkal vártak. A kenyér, sőt a sütemény is kemencében sült és isteni finom volt minden. Kirándultunk Boldogkőváraljára, ami elég messze volt ugyan, de a csodálatos látvány ami ott fogadott bennünket, megérte az utazást. Strandoltunk a Tisza parton, ahol vizsláink korlátok nélkül futkoshattak, fürödhettek, mert rajtunk kívül nemigen volt ott senki. A héten többször is kenuba szálltunk és megcsodálhattuk az Öreg - Túr zegzugos ösvényeit. Természetesen kutyáinkat is magunkkal vittük. Vasárnap élményekkel tele indultunk haza, csak gyorsan elrepült ez az egy hét, túl gyorsan... :) 
Krisztina, Laci és Manka, Zara vizslák (Budapest)
 
 • Nagyszerűen éreztük magunkat, minden szép és jó volt. A gyerekek nagyon élvezték. Sajnos túl későn érkeztünk, ezért nem volt időnk megismerni a környék nevezetességeit... Finom volt a kaja és szuper a szállás. Nagyon várjuk a hóvégét a vizslatúra miatt!
 
Üdvözlettel és köszönettel:
Ildikó és Lili vizsla (Piliscsaba)
 • Hát szó mi szó nincs közel Túristvándi Szegedhez de megéri a jelige és jövőre is elmegyünk. Hagyományá válik a vizsla túra történetében, hogy igyekszünk az ország minden földrajzi pontján találni egy olyan kellemes helyett ahol vizsláinkkal gondtalan napokat tölhettünk.
  Nos ilyet fedeztünk fel Túristvándiban is. Ez lenne az a paradicsom amikor föld víz levegő 
  egy helyen találtatik és nagyon barátságos áron. Itt lehetőség van arra, hogy mindentől távol vizsláinkkal igazi kemping életet élhessünk. Vizsláink, gondtalanul bandázhattak, hol a vízben, hol a parti erdőben, vagy épp valamelyikünk sátrában :)

  Időpontunkban teljes mértékben csak mi vizsla weekendesek birtokoltuk a kempinget. Csak ránk főztek, figyeltek, ügyeltek a Laci gazdánk. Ilyen korlátlan evezési és strandolási lehetőség nem igazán találtatik a környékben. A tábor mellet ott az Öreg-Túr folyó ahol kalandos kenus, kutyás kirándulásokat tettünk. És ha ez nem volt elég akkor egy 5-7 perces autózás után a Tisza szabadstrandjára mehettünk ahol szintén fergeteges strandolási lehetőségünk volt. Környéken számos kirándulási lehetőség adatott igaz egy kis autózással érhetők el csak , de mi rászántuk a napunkat és célba vettük Boldogkővárat. Itt a vár látványa és fenséges kórhű tálalásban kapott ebéd kárpótólta a távolságot a szállásunktól. Mindenkinek ajánlom aki igazi nyugis pihenős lazulós weekendet szeretne eltölteni itt Túristvándiba.

  Köszönjük a vendéglátást és a szervezést!

  Üdvözlettel:

  Redenczki Attila és Nala vizsi!Beszéljenek a képek is...

Bereczky Móni képei

Kollár Misi képei

Lengyel Laci képei

Redenczki Atti képei

Somodi Melinda képei

Szűcs Attila képei

Találkozunk legközelebb 2016. július 31-én, Mencshelyen.